comunicat de presa

Ladies Night este un eveniment in principal caritabil, pentru ca este organizat in beneficiul copiilor cu boli incurabile ingrijiti gratuit de HOSPICE Casa Sperantei. O idee inedita a Doamnelor care au vrut ca seara lor sa fie mai mult decat distractie ci si o oportunitate sa ajute o cauza atat de nobila.

La Ladies Night, Doamnele au invatat despre Ikebana si aranjamentele florare de la specialisti, au invatat cum sa creeze cocktailul perfect de la cei mai buni din bransa si bineinteles intotdeauna au avut parte de o demonstratie de flair cu foc si artificii de la baietii de la Exquisite.

Biletul este donat integral catre HOSPICE Casa Sperantei si toti invitatii speciali si-au oferit serviciile pro bono.

HOSPICE Casa Sperantei (www.hospice.ro) este cea mai mare organizatie medicala non-profit din Romania care asigura gratuit servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli terminale in Bucuresti, Brasov, Fagaras si Zarnesti .

HOSPICE asigura gratuit, de 20 ani, servicii de ingrijire paliativa pentru copii si adulti cu boli incurabile si a fost desemnata ca fiind centru de excelenta pentru Europa de Sud Est.

Puteti sa va rezervati locuri la adresa de email alina.bratu@hospice.ro .

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: