Comunicat de presa

AFPRAL, membra EFA –Federatia Europeana a asociatiilor in materie de Alergii si boli respiratorii, este o asociatie de pacienti si parinti ai copiilor alergici ce are ca misiune de a imbunatati viata persoanelor hipersensibile. Printre proiectele AFPRAL se numara: contributia la proiectul legislativ european MANOE si acreditarea produselor antialergice precum: pulverizatorul antibacterian si antialergic Febreze (P&G), absorbantul de umiditate (Rubson-Henkel), aspiratorul antialergic NILFISK, meniurile preparate fara produse cu ingrediente alergice NATAMA (CLARELIA) si Toleriane ULTRA (La Roche-Posay).

TOLERIANE ULTRA- EFICIENTA DEMONSTRATA CLINIC

Testele clinice au dovedit că, datorită Neurosensinei, ingredient activ ce inhibă procesele microinflamatoare ale pielii si regleaza senzatia de durere, Toleriane Ultra calmează pielea sensibilă în doar 5 minute. Potrivita inclusiv in tratarea eczemelor de pe pleoape. Crema Toleriane Ultra a beneficiat de un protocol de testare unic in industria cosmetica, fiind testata pe persoane cu pielea „polialergica” (persoane alergice la cel putin 2 alergeni din Seria Standard Europeana a Alergenilor). Rezultatul – o EXCELENTA toleranta.

La procesul de calmare si hidratare a pielii sensibile contribuie si apa termala La Roche-Posay, cu efect anti-inflamator, dar si untul de karité si glicerina care restaureaza confortul cutanat.

Inovatia La Roche-Posay limiteaza orice risc de intoleranta prin folosirea unui minim de ingrediente (15) si a unei formule epurate: 0% CONSERVANTI/ PARABENI/ PARFUM/ ALCOOL/ COLORANTI/ LANOLINA.

Toleriane Ultra este disponibil in farmacii la pretul recomandat de vanzare de 74 lei.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: