Setari Cookie-uri

Columna Medical Center anunta demararea Campaniei de Preventie a Cancerului de Col Uterin

Campania de preventie a cancerului de col uterin demarata de Columna Medical Center in parteneriat cu Anadolu Medical Center - Istanbul, cu participarea extraordinara a cunoscutului Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer - ginecologie oncologica.

Comunicat de presa

Columna Medical Center anunta demararea campaniei de preventie a cancerului de col uterin, in parteneriat cu Anadolu Medical Center – Istanbul, centru de excelenta in preventia, diagnosticarea si tratarea bolii neoplazice.

In cadrul campaniei initiate, Columna Medical Center va oferi gratuitate pentru testul Papanicolau tuturor femeilor care doresc sa se testeze, pe intreg parcursul lunii decembrie si 50% reducere pentru setul de analize ce include: HPV plus Testul Papanicolau – in mediu lichid.

Tot in cadrul campaniei si ca urmare a parteneriatului cu Anadolu Medical Center, cunoscutul Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer, specialist in ginecologie oncologica, va fi prezent in Romania, o data pe luna, in cadrul Columna Medical Center, unde, alaturi de specialistii clinicii, va sustine intens aceasta campanie de preventie printr-o serie de servicii puse la dispozitia pacientilor, precum: diagnosticare, second medical opinion si reevaluare a rezultatelor histopatologice.

Prezenta apreciatului medic in cadrul clinicii constituie o sansa unica pentru pacientele din Romania, care pot astfel beneficia de parerea unui specialist cu o vasta experienta precum aceea a Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer. Astfel, consultatiile de rutina, consultatiile initiale pentru stabilirea unui diagnostic, consultatiile pre si post operatorii (in cazul pacientelor cu indicatie pentru interventie chirurgicala) si second medical opinion vor avea loc in Romania, ceea ce reprezinta un mare beneficiu pentru pacientele noastre, scutindu-se astfel costurile ocazionate de transportul pana in Turcia, costurile de cazare, cat si costurile adiacente care ar fi fost necesare chiar si pentru un simplu consult, cat si, mai ales, disconfortul si chiar doza de risc pe care ar presupune-o deplasarea in anumite situatii.

Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer este doctor docent in Obstetrica si Ginecologie, specializat in tratamentul neoplaziilor de tip ginecologic, iar metodele de tratament revolutionare, bazate in special pe chirurgia robotica, cat si numeroasele vieti salvate, i-au adus recunoastere la nivel international.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.