Setari Cookie-uri

Columna Medical Center anunta demararea Campaniei de Preventie a Cancerului de Col Uterin

Campania de preventie a cancerului de col uterin demarata de Columna Medical Center in parteneriat cu Anadolu Medical Center - Istanbul, cu participarea extraordinara a cunoscutului Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer - ginecologie oncologica.

Colaborarea cu Anadolu Hospital este in primul rand o onoare si o misiune in sine. Practic, devenind partenerul Anadolu pe teritoriul Romaniei, oferim noi posibilitati pacientilor romani care se lupta cu cancerul. In plus, avem ocazia de a lupta cot la cot cu indiferenta in ceea ce priveste starea proprie de sanatate. Toti gandim ca nu ni se poate intampla noua, de ce sa fac si examenul acesta, ce nevoie am sa repet si anul acesta examenul Papanicolau, si totusi, in Romania, conform statisticilor, avem cea mai mare incidenta a cancerului cervical si cea mai mare rata a mortalitatii din Europa. Or, acesta trebuie sa reprezinte un semnal de alarma. Oamenii trebuie sa stie ca exista viata si dupa o boala de tipul cancerului, dar numai daca acesta este depistat si diagnosticat la timp.

Noi asta vrem sa oferim romancelor, posibilitatea unei "second medical opinion" si a unui diagnostic corect, din partea unui spital specializat in tratarea chirurgicala a cancerului, utilizand, mai ales, chirurgia robotica, din pacate, aproape inexistenta in Romania. Variantele sunt nenumarate si toate in beneficiul pacientului, care trebuie sa simta ca a gasit sprijin si in tara sa. Acestea sunt, pe scurt, motivatiile parteneriatului Columna Medical Center cu Anadolu Medical Center. Am regasit reciprocitate in ceea ce priveste abordarea pacientului si dorinta de a-i oferi servicii medicale la nivel european, in Romania.

Si un aspect care nu trebuie deloc neglijat se refera la partea financiara. Pacientul economiseste timp si bani, necesari pentru un zbor cu avionul, cazare in Turcia, consultatiile putand fi efectuate in Romania, deplasarea acestuia in Turcia fiind necesara doar pentru interventia in sine.” a declarat managerul clinicii , Nicoleta Zamfir.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.