Setari Cookie-uri

Columna Medical Center anunta demararea Campaniei de Preventie a Cancerului de Col Uterin

Campania de preventie a cancerului de col uterin demarata de Columna Medical Center in parteneriat cu Anadolu Medical Center - Istanbul, cu participarea extraordinara a cunoscutului Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer - ginecologie oncologica.

Prin intermediul acestei colaborari, speram sa aducem experienta noastra vasta mai aproape de pacientii romani care vor beneficia in fiecare luna de abordarea noastra multidisciplinara si centrata pe pacient. Pe de alta parte, avem oportunitatea de a interactiona mai mult cu romanii, de a-i cunoaste mai bine in propriul mediu, de a veni in intampinarea nevoilor acestora. Asadar, in opinia mea, parteneriatul Columna Medical Center cu Anadolu Medical Center este un adevarat castig pentru pacientii romani. Sunt foarte bucuros si mandru de aceasta colaborare care estimez ca va fi pe termen lung si de succes” a declarat Prof. Asoc. Dr. Fatih Gucer.

Columna Medical Center este singura „boutique clinic” din Romania dedicata sanatatii si frumusetii femei, conceptul integrand toata gama de investigatii de care are nevoie o femeie de la varsta adolescentei pana la maturitate. De asemenea, clinica este cunoscuta ca cel mai important centru de excelenta in fertilizare in vitro din tara si cel mai performant utilata, din Europa, reunind sub acelasi acoperis cele mai importante nume din domeniul reproducerii umane asistate. Echipa medicala este formata din medici specialisti de inalt profesionalism si cu o bogata experienta.

Anadolu Medical Center apartine Fundatiei Anadolu si este caracterizat de doua aspecte majore: are un statut non-profit si este afiliat la institutia de renume mondial Johns Hopkins Medicine.

Fiecare pacient este tratat cu o dedicatie extrema, de o echipa de specialisti, fiecare specializat in domeniul sau.

Vizionare placuta


Kudika
27 Noiembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.