Setari Cookie-uri

Combate raceala cu produsele Ropharma!

Iarna este mereu un anotimp periculos pentru organism, acesta confruntandu-se cu schimbari de temperatura si pericolul de a raci la fiecare pas.

Imunoglobulinele ce se gasesc in mod natural in colostrul muls in primele 12 ore dupa fatare sunt folosite de catre sistemul imunitar pentru identificarea si neutralizarea agentilor patogeni cum ar fi bacteriile si virusurile.

Datorita actiunii diferitelor tipuri de imunoglobuline, sistemul imunitar este capabil sa recunoasca si sa neutralizeze o mare varietate de agenti patogeni.

Cea mai importanta din grupul imunoglobulinelor din colostrul bovin, ca si pondere si ca spectru de actiune, este imunoglobulina G (IgG).

Continutul ridicat in imunoglobuline (in special IgG), minerale si aminoacizi cu absorbtie rapida, ii asigura colostrului o importanta deosebita in sustinerea dezvoltarii si functionarii la parametrii optimi a organismului uman.

• Activit Imuno Forte este un produs destinat consolidarii sistemului imunitar, avand calitati antivirale, antibacteriene, antifungice, antiinflamatoare si antioxidante.

Citește și:

Ceea ce diferentiaza acest produs de altele de acelasi gen sunt componentele sale de baza: lactoferina si imunoglobulinele G continute in colostru. Activit Imuno Forte este recomandat pentru profilaxia si tratamentul adjuvant al virozelor gripale, asociate cu pneumonii, amigdalite, faringite, bronsite, sinuzite precum si in cazul infectiilor renale, urinare, genitale, alergiilor, herpes, zona zoster.

Este un supliment alimentar fara efecte adverse, care contribuie la mentinerea si refacerea echilibrului florei intestinale. De asemenea, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Pentru cele mai bune efecte se administreaza 3 comprimate pe zi.

Pretul recomandat este de 23 lei.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.