Setari Cookie-uri

Combate raceala cu produsele Ropharma!

Iarna este mereu un anotimp periculos pentru organism, acesta confruntandu-se cu schimbari de temperatura si pericolul de a raci la fiecare pas.

Resveratrolul - antioxidantul care intareste imunitatea organismului

Acesta este un antioxidant obtinut cu precadere din strugurii rosii – atat din fruct cat si din coaja. Are un efect mult mai vizibil chiar decat unele vitamine sau decat beta-carotenul, atunci cand vine vorba despre intarirea organismului si lupta impotriva bolilor.

Resveratrolul este unul din cei mai puternici antioxidanti cunoscuti pana in momentul de fata. Potrivit statisticilor, resveratrolul este de 4-5 ori mai puternic decat beta-carotenul, de 50 de ori mai puternic decat Vitamina E si de 20 de ori mai puternic decat Vitamina C.


• Vita Grapes
este un sirop natural antioxidant produs din extracte de seminte si pielita de struguri, principala sursa de resveratrol, substanta cu efecte benefice in mentinerea si intarirea sanatatii organismului nostru.

Citește și:

Acesta are indicatii multiple, de la profilaxia si tratamentul bolilor cardio-vasculare, articulare, afectiuni alergice si inflamatorii, la anemii, obezitate si infectii virale.

De asemenea, resveratrolul continut de acest sirop ajuta la scaderea colesterolului, la intarirea imunitatii si la imbunatatirea vederii. Siropul se administreaza de trei ori pe zi, câte 1-2 lingurite.

sursa foto prima pagina: shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.