Setari Cookie-uri

Samsung a redefinit conceptul de flexibilitate in bucatarie

Samsung isi largeste linia de produse prin lansarea unui nou model de frigider si de cuptor cu microunde.

comunicat de presa

Samsung Electronics Co., Ltd. isi extinde linia premium de produse electrocasnice dedicate lucrului in bucatarie prin lansarea a doua noi produse, care au fost prezentate in cadrul Targului International CES 2013, desfasurat intre 8 – 11 ianuarie 2013.

Samsung, compania care a revolutionat industria produselor electrocasnice prin lansarea unui frigider cu patru usi si a gamei de cuptoare Samsung Flex Duo, redefineste din nou experienta din bucatarie a consumatorilor prin lansarea unui nou model de frigider si a unei game de dispozitive de bucatarie care aduc si mai multa usurinta de folosire, flexibilitate si stil.

Marca Samsung se bucura in America de cea mai rapida crestere dintre brandurile prezente pe segmentul produselor electrocasnice ofera persoanelor ocupate noi produse pentru bucatarie care raspund nevoilor si dorintelor acestora.” a declarat Kevin Dexter, Vicepresedinte Senior al echipei de vanzari si marketing pentru divizia de Home Appliances, in cadrul Samsung Electronics America.

Citește și:

Pornind de la ultimul model de frigider cu patru usi lansat, French Door cu 4 usi care are o capacitate de stocare de neegalat, si pana la produse pentru gatit care ofera o gama larga de noi posibilitati, linia Samsung de anul acesta de produse pentru bucatarie va face ca timpul petrecut acasa sa fie mai placut si sa curga mai usor.”

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.