Setari Cookie-uri

Samsung a redefinit conceptul de flexibilitate in bucatarie

Samsung isi largeste linia de produse prin lansarea unui nou model de frigider si de cuptor cu microunde.

Cel mai performant produs ce ofera flexibilitate in materie de solutii de gatit


Pentru bucatarii premium si spatii redecorate in stil exclusivist, modelul elegant de cuptor NE58F9710SR

Este primul din gama de produse pe segmentul de 30 de inci a carui interior poate fi impartit in 2 compartimente, dand astfel posibilitatea de a pregati masa mai eficient si mai usor ca pana acum.

Proiectat pornind de tehnologia de succes incorporata de cuptorul Samsung FlexDuo, modelul NE58F9710SR ofera noi solutii ce cresc flexibilitatea optiunilor de gatit si ofera familiilor posibilitatea de a
folosi capacitatea maxima de 5.8 cu. ft. pentru a gati feluri de mancare ce necesita vase mari, precum curcanul umplut din perioada sarbatorilor.

De asemenea, se poate folosi Smart Divider pentru a imparti cuptorul in compartimente de aproximativ 2.4 cu. ft. si 3.3 cu. ft. (superior si inferior), pentru gatirea unor feluri care necesita mai putin spatiu.

Citește și:

Acest lucru le permite consumatorilor sa gateasca diferite feluri de mancare la doua temperaturi diferite, in acelasi timp, fara niciun transfer de miros al mancarii.

Varietatea optiunilor de gatit, care ofera consumatorilor si mai mare flexibilitate, nu se opreste aici.

Gama NE597N0PBSR de cuptoare Samsung cu inductie – care a primit la CES 2013 premiul “Innovations Award Honoree” – este primul cuptor electric pe segmentul de 30 de inci, care are incorporate functiile FlexCook Zone si Samsung Boil Alert, alaturi de tehnologia SteamQuick.

FlexCook are rolul unui element de punte, care este prezent pe toata lungimea cuptorului. Acesta le permite consumatorilor sa gateasca fara a fi nevoie sa-si faca griji despre existenta unei distributii inegale a caldurii, care sa impiedice obtinerea unor mancaruri bine gatite.

Citește și:

Atunci cand elementul de punte nu este activat, acesta poate fi folosit ca doua elemente separate, cu lungime de 9 inci.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.