Setari Cookie-uri

Samsung a redefinit conceptul de flexibilitate in bucatarie

Samsung isi largeste linia de produse prin lansarea unui nou model de frigider si de cuptor cu microunde.


Cel mai performant frigider care creste calitatea timpului petrecut acasa

Avand o capacitate de depozitare de aproximativ 900 litri, modelul de frigider T9000 cu patru usi impune un nou standard in materie de design si are incorporate elemente de baza care ajuta frigiderul T9000 sa atinga cea mai mare capacitate de depozitare din clasa lui.

Noul model are, in partea superioara, un compartiment de depozitare de aproximativ 550 litri si unul de aproximativ 175 litri, in partea inferioara a frigiderului, oferind de asemenea un spatiu nemaiintalnit de depozitare a alimentelor proaspete, de aproximativ 725 litri.

In caz de nevoie, compartimentul din partea inferioara, dreapta, a noului T9000 poate fi, de asemenea, folosit cu rol de congelator. Acestui compartiment se adauga si congelatorul cu capacitate de aproximativ 175 litri, disponibil pe latura stanga a acestui model cu design unic si compartimentare flexibila.

Citește și:

Modelul T9000 ofera consumatorilor si mai multa flexibilitate ca pana acum. Spre exemplu, compartimentul din partea de jos, dreapta, a frigiderului poate fi folosit ca spatiu destinat pastrarii alimentelor pentru copii, dedicat depozitarii produselor de gatit pentru mese speciale, drept compartiment pentru pastrarea produselor pentru anumite regimuri alimentare speciale sau drept compartiment pentru bauturi.

Pe langa flexibilitate si eleganta, acest model de frigider aduce si un grad crescut de performanta. Astfel, modelul T9000 detine sistemul de racire Samsung Triple Cooling system asigura o temperatura si un control al umiditatii optim, ofera performanta in mentinerea in stare buna a produselor din fiecare compartiment destinat alimentelor proaspete.

Datorita acestei tehnologii de racire unice, produsele sunt pastrate mai mult timp proaspete si sunt mentinute la nivelul standard de umiditate prin intermediul a doua compresoare, trei evaporatoare si a unei serii de senzori.

Citește și:

Modelul de frigider T9000 cu LCD a putut fi testat la targul international CES 2013, la standul Samsung. Astfel, consumatorii au putut rula pe ecranul LCD aplicatii care ajuta familia sa devina mai organizata si sa stie permanent ce se petrece in bucatarie.

Spre exemplu, cu ajutorul aplicatiei Evernote, consumatorii pot partaja fotografii, videoclipuri si chiar si retete cu prietenii sau cu familia. Pe langa aceasta, frigiderul T9000 cu ecran LCD ofera o gama larga de aplicatii, printre care se numara un calendar si aplicatii pentru vreme.

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.