Setari Cookie-uri

Samsung a redefinit conceptul de flexibilitate in bucatarie

Samsung isi largeste linia de produse prin lansarea unui nou model de frigider si de cuptor cu microunde.

De asemenea, gama de cuptoare cu inductie NE597N0PBSR are incorporata tehnologia intuitiva a Samsung Boil Alert, cu ajutorul caruia cuptoarele pot identifica vibratiile mici ale apei care incepe sa se incalzeasca.

In momentul in care vibratiile ajung la un anumit nivel, datorita tehnologiei Samsung Boil Alert, noile cuptoare incep sa emita mai putina caldura si notifica utilizatorii printr-o serie de bipuri.

In interiorul sau, modelul NE597N0PBSR are un sistem triplu de convectie, prin intermediul caruia cuptorul cu convectie incorporeaza un sistem multi-ventilator, care permite caldurii sa circule uniform de-a lungul cuptorului.

Da consumatorilor posibilitatea de a gati mai rapid si eficient. Pe langa aceste lucruri, tehnologia Samsung SteamQuick le ofera consumatorilor posibilitatea de a curata cuptorul mai rapid si cu mai putin efort, in contrast cu modurile traditionale de curatare a cuptoarelor obisnuite care solicita existenta unor perioade lungi cu caldura mare, urmate de stergerea manuala a rezidurilor.

Citește și:

Cu ajutorul tehnologiei Samsung SteamQuick, singurul lucru de care oricine are nevoie pentru curatare este o ceasca de apa si 20 de minute.

Cuptorul Samsung ME179KFETSR cu viteza OTR este un alt produs premiat la CES 2013, unde a primit distinctia “Innovation Award Honoree 2013”.

Acest model ofera familiilor ocupate toate facilitatile de care au nevoie pentru a pregati o masa bine gatita. ME179KFETSR este un cuptor cu convectie pentru gatit care poate fi folosit pentru a gati gratar sau pentru a indeplini rolul unui prajitor de paine, unui cuptor cu microunde sau a unei hote, oferind facilitati care reunesc intr-un singur produs beneficiile oferite de mai multe produse din portofoliul Samsung.

Modelul Samsung ME179KFETR face chiar si intretinerea mai usoara pentru ca are incorporat primul filtru Simple Clean Filter.

Citește și:

Acesta revolutioneaza modul in care consumatorii isi schimba filtrul OTR pentru a mentine nivelul de performanta al produsului – un aspect cu o importanta majora.

Modelul ME179KFETSR ofera, de asemenea, functii inteligente, cum ar fi cea mai buna clasa de iluminare cu LED, care rareori necesita inlocuire si care ofera interiorului cu ceramica al cuptorului un grad crescut de luminozitate care usureaza procesul de curatare.

Detalii compete, materiale video si imagini vor putea fi accesate pe site-ul Samsung www.samsungces.com

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.