Setari Cookie-uri

Samsung lanseaza un frigider cu patru usi

Depoziteaza si mentine alimentele proaspete mai mult timp

comunicat de presa

Samsung Electronics Co., Ltd, lider mondial in industria produselor electrocasnice digitale, lanseaza pe pietele europene frigiderul French door cu patru usi cu adancime redusa (RF24).

Acest nou model elegant de frigider Samsung a fost proiectat pentru a raspunde nevoii tot mai mari existente in randul consumatorilor de a avea un spatiu mai mare de stocare.

Preturile alimentelor sunt in crestere, motiv pentru care consumatorii cauta mereu noi modalitati de economisire a banilor. Spre exemplu, cumpararea de pachete mai mari de alimente poate ajuta familiile sa cheltuie mai putin pe mancare, indiferent de numeroase ar fi.

E un lucru foarte util care ridica insa probleme legate de conservarea alimentelor. De aceea, consumatorii resimt tot mai des nevoia unui frigider incapator, care poate pastra cantitati mari de mancare si mai multe recipiente de diferite marimi.

Citește și:

De asemenea, consumatorii sunt in cautarea de noi modalitati de a pastra prospetimea alimentelor pentru mai mult timp si de a oferi o mancare mai sanatoasa membrilor familiei.

Din aceasta cauza, sunt adeseori nevoiti sa mearga la magazin mai des pentru a lua alimente proaspete si sa le ia in cantitati mai mici. In plus, acestia sunt mereu nevoiti sa puna si sa scoata mancarea din frigider, sa le reorganizeze in interior, sa caute mereu noi moduri de a le aseza pentru a putea stoca tot mai multe lucruri in interior.

Vizionare placuta


Kudika
7 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.