Setari Cookie-uri

Samsung redefineste solutiile de gatit

Noul model de cuptor inteligent marca Samsung

comunicat de presa

Samsung Electronics Co. Ltd., lider mondial in inovatie pentru electrocasnice digitale, anunta lansarea cuptorului inteligent Samsung Smart Oven (model MC32F606) care incorporeaza cele mai noi tehnologii dedicate bucatariei.

Dintre acestea fac parte senzorii inteligenti, performantele ridicate in materie de gatit si designul premium. Noul model de cuptor a fost special proiectat pentru a oferi consumatorilor ocupati mai multa flexibilitate si usurinta de folosire, care sa ii ajute sa pregateasca alimentele mai usor si mai rapid.

Noul cuptor inteligent a fost lansat pentru a oferi o gama larga de noi optiuni prin care consumatorii (indiferent daca sunt maestri bucatari sau persoane care abia se initiaza in arta culinara) sa pregateasca mult mai eficient feluri de mancare fara grasimi, folosind ingrediente mai proaspete.

Citește și:

Toate acestea sunt reunite intr-un singur aparat inteligent, cu design sofisticat si perfect integrat in decorul oricarei incaperi.

De fiecare data in care ne propunem sa lansam un nou produs, ne propunem sa aducem tehnologii prin care sa imbunatatim stilul de viata al consumatorilor nostri.” a declarat BK Yoon, Presedinte al diviziei Consumer Electronics in cadrul Samsung Electronics Europa.

Noul cuptor Smart Oven indeplineste acest obiectiv al Samsung, permitand familiilor sa se bucure de mese mai sanatoase, adaptate unor gusturi foarte variate, care pot fi pregatite in mai putin timp si cu mai putini bani.”

Cu ajutorul tehnologiilor inteligente incorporate, a unei game mai largi de optiuni de gatit ca pana acum si a unor performante tehnice mult mai mari, cuptorul Samsung Smart Oven va schimba obiceiurile de alimentatie avute de multe familii.

Citește și:

Acum, datorita senzorilor inteligenti de gatit si a unor noi facilitati, cum e cazul retetelor prestabilite, a posibilitatii de a face iaurt sau a optiunii “Slim Fry”, consumatorii pot sa respecte mai usor o dieta echilibrata, sanatoasa si hranitoare.

Prin aceste lucruri, cuptorul Smart Oven revolutioneaza modul in care consumatorii gatesc in mod obisnuit si timpul in care acestia prepara o masa sanatoasa.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.