Setari Cookie-uri

Samsung redefineste solutiile de gatit

Noul model de cuptor inteligent marca Samsung

Tehnologie superioara proiectata pentru gusturi exigente

Prin tehnologia Smart Multi Sensor, dezvoltata exclusiv de Samsung, cuptoarele au capacitatea de a identifica temperatura fiecarui tip de aliment si sa aplice de fiecare data cea mai potrivita temperatura de gatire.

De asemenea, tehnologia de ultima ora cu care este dotat noul cuptor Samsung permite reglarea mult mai exacta a timpului de gatire ca pana acum, cand putea fi stabilita cu ajutorul unui senzor de umiditate clasic.

In plus,datorita tehnologiei „IR sensor” dezvoltata exclusiv de Samsung (folosita la gatirea la temperaturi inalte, in timpul procesului de prajire) si a senzorilor de umiditate performanti incorporati de cuptorul Smart Oven, consumatorii pot regla prin apasarea unui simplu buton a temperaturii de gatire, impiedicand astfel arderea sau gatirea insuficienta a mancarii.

Citește și:

De asemenea, dezghetarea alimentelor devine mai usoara datorita senzorilor performanti ai cuptorului care detecteaza densitatea mancarii si regleaza intensitatea procesului de dezghetare (dezghetare puternica, medie sau redusa).

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.