Setari Cookie-uri

Samsung redefineste solutiile de gatit

Noul model de cuptor inteligent marca Samsung

Design premium pentru gusturi premium

Noul cuptor Samsung Smart Oven a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor consumatorilor. Spre exemplu, cuptorul detine un interior ceramic care-i creste functionalitatea si durabilitatea, impiedica zgarierea interiorului, facand in acelasi timp curatarea mai usoara. De asemenea, interiorul ceramic impiedica aparitia mirosurilor sau a bacteriilor.

Noul cuptor Smart Oven combina designul cuptoarelor traditionale europene cu cel al cuptoarelor cu microunde. Spre exemplu, unghiul de deschidere al usii cuptorului este mai mare la acest model pentru a creste usurinta introducerii vaselor de mancare.

De asemenea, dimensiunile cuptorului permit consumatorilor sa introduca tavi mai late decat ar fi posibil in cazul produselor similare existente pe piata. Datorita celor 345 de milimetri ai cuptorului Samsung Smart Oven, utilizatorii pot acum sa gateasca in vase mai mari ca pana acum, fara a se ingrijora de posibile limitari de spatiu.

Citește și:

Toate acestea sunt oferite intr-un design premium, cu linii elegante care se regasesc peste tot, de la forma de ansamblu a cuptorului si pana la modul de proiectare al usii sau al manerului.

Aceste lucruri fac ca noul cuptor sa se integreze perfect in orice bucatarie, indiferent de stilul acesteia. Tehnologia de ultima ora pe care o incorporeaza, optiunile variate de gatire, alaturi de designul premium al noului cuptor ajuta consumatorii sa-si mentina un stil de viata sanatos, sa economiseasca bani si timp, sa gateasca inteligent si sa isi pastreze stilul de viata smart pe care si-l doresc.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.