Setari Cookie-uri

Samsung redefineste solutiile de gatit

Noul model de cuptor inteligent marca Samsung

Moduri mai bune de a gati pentru familii mai sanatoase

Gatirea perfecta a oricarui tip de mancare dorit este acum posibila, fie ca e vorba de legume, pui, fructe de mare sau paste.

Datorita tehnologiei Raw Ingredient Cooking incorporate, cuptorul Samsung Smart Oven poate identifica temperatura mancarii (fie ca este congelata, proaspat cumparata sau semipreparata) si poate regla temperatura de gatire in functie de fiecare tip de aliment.

Gatirea alimentelor proaspete si mentinerea unei diete sanatoase nu a fost niciodata mai usoara. Cuptorul Samsung Smart Oven ofera consumatorilor o gama foarte larga de retete prestabilite si ocazia de a avea iaurt proaspat in orice moment, prin intermediul aparatului de facut iaurt pe care il are incorporat. In acest fel, este eliminata nevoia de a cumpara un alt aparat pentru iaurt.

Tehnologia Slim Fry ajuta la pregatirea mancarurilor prajite fara folosirea unor cantitati suplimentare de ulei sau de grasimi existente prin modalitatile traditionale de gatit. De asemenea, este eliminat riscul arsurilor, intalnit in cazul gatirii cu ajutorul vaselor traditionale.

Citește și:

Cuptorul Smart Oven combina prajirea cu tehnologia de gatire prin aer cald, care face ca orice mancare sa fie bine gatita si crocanta la suprafata.

Cresterea ocaziilor in care consumatorii prefera sa gateasca acasa mai mult decat sa cumpere mancaruri gata preparate, bogate in grasimi hidrogenate sau cu nivel ridicat de zaharuri, va ajuta consumatorii sa adopte obiceiuri alimentare sanatoase si la promovarea unui stil de viata sanatos.

Vizionare placuta


Kudika
11 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.