Setari Cookie-uri

GALAXY Note 8.0, o noua era a portabilitatii si productivitatii de zi cu zi

Samsung lanseaza o noua tableta.

comunicat de presa:

Samsung Electronics Co, Ltd, lider mondial in media digitala si in tehnologia digitala convergenta, a anuntat astazi lansarea in premiera mondiala a unei tablete de 8 inci, GALAXY Note 8.0. Incepe astfel o noua era a tehnologiei inteligente Note, gata sa improspateze segmentul tabletelor de dimensiuni medii, ale carei baze au fost puse de Samsung in 2010. Oferind o performanta multimedia de neegalat cu ajutorul unui ecran compact, care poate fi tinut intr-o singura mana, GALAXY Note 8.0 detine puterea si tehnologia avansata necesare evolutiei experientei de folosire a tabletelor. In acelasi timp, asigura utilizatorilor un nou nivel de eficienta multi-tasking. Sistemul S Pen inteligent imbina cele mai recente inovatii cu usurinta folosirii unui stilou pe hartie, pentru a crea o experienta mobila sofisticata ce va imbunatati stilul de viata al utilizatorilor activi.

Citește și:

„In 2010, lansarea primului Samsung GALAXY Tab cu ecran de 7 inci a deschis un nou capitol in industria mobilitatii. Acum, cu aproape trei ani mai tarziu, Samsung continua sa dezvolte sectorul care indeplineste cerintele vietii moderne”, a declarat JK Shin, presedintele diviziei IT & Mobile Communications in cadrul Samsung Electronics. „GALAXY Note 8.0 improspateaza aceasta categorie, realizand fuziunea perfecta intre portabilitate si productivitate, rezultatul fiind o solutie de pionierat care imbunatateste si imbogateste vietile noastre de zi cu zi, fie la locul de munca fie in timpul liber”, a adaugat Shin.

In centrul solutiilor inovatoare ale GALAXY Note 8.0 stau functii benefice, inclusiv optiuni multi-window pentru impartirea ecranului portabil de 8 inci, acces la un numar de aplicatii live, dar si o noua generatie S Pen inteligent. Note 8.0 ofera acces la o suita de sabloane S Note si instrumente pentru crearea, editarea, gestionarea si partajarea documentelor de zi cu zi, iar tehnologia „reading mode” a Samsung va permite utilizatorilor sa se bucure de carti electronice la rezolutie optimizata, dar si de apeluri video si de voce. In plus, numeroase servicii noi si de continut sunt deja instalate pentru utilizatori fara niciun cost suplimentar, incluzand, pentru prima data pe tableta Samsung GALAXY, aplicatiile Flipboard si Awesome Note.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.