Setari Cookie-uri

GALAXY Note 8.0, o noua era a portabilitatii si productivitatii de zi cu zi

Samsung lanseaza o noua tableta.

Maximizarea consumului in masa a multimediei

Multi-tasking-ul creativ adus de GALAXY Note 8.0 nu implica niciun efort din partea utilizatorilor, datorita Dual View, care permite utilizarea unui ecran multi-functional. Impartirea display-ului prin intermediul Dual View permite o functionare optima a unor aplicatii diferite, cum ar fi lansarea S Note pe ecranul browser-ului si editarea continutului.

Multi-tasking-ul a fost extins si pentru apelurile telefonice*. Nota Pop Up permite utilizatorilor sa acceseze S Note in orice moment pentru a tine evidenta actiunilor-cheie, iar Pop Up Video asigura navigarea pe internet in timp ce utilizatorul este pe chat.

Partener perfect de info-divertisment

Prevazut cu caracteristici pentru a captiva, a distra si a entuziasma, GALAXY Note 8.0 sustine nevoile practice, de zi cu zi, ale utilizatorilor. „Reading Mode” transforma GALAXY Note 8.0 in e-book reader, oferind conditiile optime de lectura. Note 8.0 poate fi transformat chiar si intr-o telecomanda universala cu Smart Remote, pentru gestionarea perfecta a televizorului, boxelor si playerelor DVD si Blu-ray.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.