Setari Cookie-uri

GALAXY Note 8.0, o noua era a portabilitatii si productivitatii de zi cu zi

Samsung lanseaza o noua tableta.

Un jurnal inteligent pentru o viata activa


Subtire si suficient de compacta pentru a deveni insotitorul perfect pentru o viata activa, GALAXY Note 8.0 aduce performante si functionalitati deosebite pentru a veni chiar si in sprijinul celor mai exigenţi utilizatori.

Conceput pentru a stoca si gestiona datele personale si profesionale in mod eficient, dispozitivul ofera utilizatorilor instrumentul de organizare perfect. Template-urile Practical S Note si aplicatia S Planner ofera ajutor pentru gestionarea sarcinilor de zi cu zi, inclusiv a notitelor din intalniri, listelor de sarcini si chiar a textelor introduse in jurnalul personal. Tot continutul poate fi introdus si actualizat pana la cele mai mici detalii datorita evolutiei Samsung S Pen. Posibiltatea de conversie Handwriting-to-Text ofera precizie sporita, iar instrumentele avansate de productivitate care pot recunoaste formule si forme sunt acum disponibile la simpla apasare a S Pen-ului.

Citește și:

Continut nou si servicii


GALAXY Note 8.0 este prevazut cu continut pre-instalat, precum serviciul Chat-On, ce ofera mesagerie instant si chat in grup in formate multiple – imagini, video, voce, contacte – pentru o comunicare simpla, placuta. Awesome Note, o aplicatie integrata, care este introdusa pentru prima data pe tabletele Android odata cu lansarea Note 8.0, ofera multiple modalitati de a lua notite, inclusiv Memo, Jurnal si liste Must-remember.

Datorita Flipboard, stirile, noutatile din retele sociale si alte fluxuri sunt livrate intr-un format elegant si usor de manevrat. Flipboard a dezvoltat o versiune personalizata a aplicatiei sale exclusiv pentru Samsung, care permite utilizatorilor sa foloseasca functia de hover a S Pen-ului si sa vizualizeze un preview al articolelor. De asemenea, Smart Remote ofera o telecomanda universala si un ghid de programare ce permite utilizatorilor sa o gestionare fara cusur a vizionarii de filme si de emisiuni TV.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.