Setari Cookie-uri

GALAXY Note 8.0, o noua era a portabilitatii si productivitatii de zi cu zi

Samsung lanseaza o noua tableta.

O noua era a inteligentei S Pen

Optimizat pentru a ajuta creativitatea personalizata, Samsung S Pen a evoluat pentru a creste gradul de utilizare de zi cu zi si de a spori exprimarea prin creatie. Incorporat in tableta, S Pen este o extensie a GALAXY Note 8.0. Inlaturarea S Pen din dispozitiv va lansa automat functii inovatoare, cum ar fi Pen Detection, care va propune meniuri adaptate, si Page Buddy, o caracteristica ce va activa intuitiv ecranul S Note cel mai recent modificat.

Tehnologia S Pen este acum atat de avansata incat nici nu mai este necesara atingerea ecranului. Cu Air View, S Pen trebuie doar sa fie miscat de-asupra ecranului vizualizarea videoclipurilor, fotografiilor, e-mailurilor si a intalnirilor din S Planner, nefiind necesara deschiderea fisierelor sau a aplicatiilor. S Pen Gesture permite editarea si decuparea usoara a imaginilor si a continutului, in timp ce Paper Artist si Photo Note ofera posibilitatea unei personalizari artistice a fotografiilor.

Citește și:

In plus, pentru prima data in categoria GALAXY NOTE, utilizatorii au posibilitatea de a folosi S Pen pentru a controla fizic meniul/ butoanele de intoarcere de pe dispozitiv cu ajutorul tehnologiei WACOM.

Vizionare placuta


Kudika
26 Februarie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.