comunicat de presa
Pentru ca secretul unei diete sanatoase consta in stocarea corecta a alimentelor, Hotpoint lanseaza tehnologia “Active Oxygen”. Aceasta pastreaza prospetimea produselor ca in prima zi, dupa 9 zile prin producerea si distribuirea in interiorul aparatelor frigorifice de oxigen activ, ce previne formarea bacteriilor cu pana la 90% si reduce mirosurile urate cu 70%.
Oxigenul activ este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen, prezenta in natura in locurile necontaminate, cu aer perfect curat, precum in zonele de munte si eliberata in atmosfera in timpul furtunilor.
Testele bacteriologice au aratat ca sistemul Active Oxygen poate reduce proliferarea principalelor microorganisme patogene (listeria si salmonella) cu 70% si, respectiv, 90%.
Alimentele sunt mai proaspete, se pastreaza o perioada mai indelungata si isi mentin toate calitatile nutritionale si caracteristicile organoleptice (culoare, gust, miros, consistenta). In plus, distribuitorul de oxigen activ nu foloseste energie si nici nu necesita instalare sau intretinere.
Tehnologia Active Oxygen este disponibila la cateva modele din gama de combine Hotpoint No Frost, ce poate fi achizitionata din magazinele partenere Hotpoint. Mai multe informatii pot fi accesate si pe www.hotpoint.ro.
Spune-ti parerea!