comunicat de presa

Pentru ca secretul unei diete sanatoase consta in stocarea corecta a alimentelor, Hotpoint lanseaza tehnologia “Active Oxygen”. Aceasta pastreaza prospetimea produselor ca in prima zi, dupa 9 zile prin producerea si distribuirea in interiorul aparatelor frigorifice de oxigen activ, ce previne formarea bacteriilor cu pana la 90% si reduce mirosurile urate cu 70%.

Oxigenul activ este o molecula compusa din 3 atomi de oxigen, prezenta in natura in locurile necontaminate, cu aer perfect curat, precum in zonele de munte si eliberata in atmosfera in timpul furtunilor.

“Consumatorii nostri sunt orientati catre un stil de viata sanatos, dar in acelasi timp se confrunta cu lipsa de timp si cu o viata alerta. Apare astfel tendinta de a face cumparaturi pentru o perioada mai lunga de timp. Tehnologia “Active Oxygen” rezolva aceste probleme, recreand modul in care natura produce aer proaspat si curat, purificand atmosfera aparatelor frigorifice si prevenind formarea bacteriilor cu pana la 90%.”, a declarat Rodica Stere, director de marketing la Indesit Company, reprezentanta pentru Romania.

Testele bacteriologice au aratat ca sistemul Active Oxygen poate reduce proliferarea principalelor microorganisme patogene (listeria si salmonella) cu 70% si, respectiv, 90%.

Alimentele sunt mai proaspete, se pastreaza o perioada mai indelungata si isi mentin toate calitatile nutritionale si caracteristicile organoleptice (culoare, gust, miros, consistenta). In plus, distribuitorul de oxigen activ nu foloseste energie si nici nu necesita instalare sau intretinere.

Tehnologia Active Oxygen este disponibila la cateva modele din gama de combine Hotpoint No Frost, ce poate fi achizitionata din magazinele partenere Hotpoint. Mai multe informatii pot fi accesate si pe www.hotpoint.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: