Setari Cookie-uri

De Ziua Mondiala a Sanatatii Orale,

De Ziua Mondiala a Sanatatii Orale, parlamentarii romani primesc sfaturi de igiena orala de la copii, in cadrul campaniei Zambeste Romania.

DESPRE “ZAMBESTE ROMANIA”

Cu mesajul ”Ai grija de sanatatea dintilor tai” si accent pe cei trei pasi simpli pentru o sanatate orala corecta, campania din Romania continua in 2013 cu programe educationale pe tema igienei orale si un puternic apel la actiune catre consumatori, adresat copiilor, parintilor si educatorilor.

Activitatile din preajma Zilei Nationale a Sanatatii Orale vor continua sambata, 23 martie, cu un prim eveniment din cadrul Caravanei Nationale „Rabla pentru Periuta Ta”. Bucurestenii sunt invitati sa isi aduca periutele vechi, in schimbul carora vor primi un kit complet de ingrijire orala. Specialistii in sanatatea orala prezenti la cortul ”Rabla” vor oferi, de asemenea, sfaturi personalizate pentru nevoile fiecarui participant. Evenimentul va avea loc in Parcul Tineretului (Intrarea Sincai), intre orele 10.00-19.00. Caravana va continua in luna aprilie si in alte orase din tara.

Citește și:

Pe durata anului 2013, ”Zambeste Romania” va include si un program de educare in scoli din intreaga tara, derulat alaturi de specialisti in igiena orala. Se estimeaza ca peste 30.000 de copii vor beneficia pana la finele programului de sfaturi privind igiena orala si seturi complete pentru ingrijirea dintilor, formate din pasta si periuta de dinti.

Pe langa activitatile educationale, incepand cu 1 aprilie 2013, pana la finalul anului, in cadrul campaniei ”Zambeste Romania” sunt oferite consultatii gratuite in cabinete stomatologice din intreaga tara, usor de rezervat prin intermediul site-ului www.zambesteromania.ro.

Avand in vedere ca 80% dintre romani declara ca zambetul este cel mai important aspect al infatisarii lor, toate activitatile vor sustine trei pasi esentiali pentru un zambet sanatos: trebuie sa ne periem dintii de doua ori pe zi, timp de cate doua minute, sa mergem la dentist in mod regulat – cel putin o data pe an si sa adoptam o dieta sanatoasa, care sa includa multe fructe si legume.

Citește și:

Mai multe informatii, sfaturi privind sanatatea orala si harta cabinetelor medicilor dentisti disponibile pentru consultatii gratuite sunt disponibile pe platforma online www.zambesteromania.ro si pe pagina de Facebook.

Vizionare placuta


Kudika
19 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.