Comunicat de presa
Origo, primul coffee shop cu prajitorie proprie din Bucuresti, se deschide oficial marti, 23 aprilie. Origo isi propune sa devina hub-ul iubitorilor de cafea, prin prospetime, calitate, gust, dar si prin profesionalism si prin dorinta de a educa in ceea ce priveste cafeaua. Fiecare vizita in coffee shop se va transforma intr-o bogata experienta, generata de pasiunea pentru cafea si tot ceea ce presupune procesul ei de preparare si servire.
In 23 aprilie, Origo ii intampina pe toti cei a caror zi nu trece niciodata fara cafea, cu un espresso Confort Blend creat din boabe selectate si prajite in coffee shop.
La intrare, clientii sunt intampinati de mirosul puternic de cafea. Printr-o prajire atenta, proprietatile naturale oferite de cele cateva sute de substante care se afla in interiorul boabelor, dau nastere celor mai variate si inedite arome: cirese, fructe de padure, migdale, grapefruit, piersici, iasomie, mure, lemn, vanilie, caramel sau ciocolata. Tot acest proces devine transparent, la propriu, pentru clienti, putand fi observat prin usa de sticla de la camera tehnica a prajitorului.
Barista profesionisti de la Origo folosesc 3 tipuri de blend-uri:
• Confort Blend sau blendul casei, facut cu cafea prajita la Origo, cu un profil aromtic bine balansat;
• Experimental Blend aduce arome cu totul noi, pentru cei care vor sa experimenteze: o cafea cu o aciditate mai ridicata sau cu corpolenta diferita, de exemplu;
Mirosul cafelei proaspat prajite este completat de aromele surprinzatoare ale ceaiurilor si infuziilor atent selectionate si 100% naturale: ceaiuri clasice (verde, oolong, negru), ceaiuri cu spirulina, lemongrass, fructe de padure si infuzii de plante.
Mai mult decat atat, experienta poate fi luata la pachet: cafele de specialitate si ceaiuri, ustensilele si echipamente pentru aplicarea celor mai cunoscute metode de brewing pot fi cumparate pentru acasa.
Seara, cestile de cafea se transforma in pahare de cocktail. Origo devine, pentru cateva ore, Cocktail Bar si isi surprinde prietenii care ii calca pragul cu un meniu special de cocktail-uri concept si bauturi clasice.
Pasiunea pentru cafea este integrata in designul locatiei: 276 de cesti stau suspendate deasupra barului, iar lampile sunt create din echipamente de brewing V60. Totul inspira simplitate, intr-un loc in care cafeaua joaca rolul principal.
Spune-ti parerea!