comunicat de presa
Evenimentul va avea loc sub indrumarea Master Chef-ului Heung Kit Fai, cu o experienta de peste 30 de ani in bucataria asiatica, si in prezenta Chinese Restaurant Operations manager-ului Ivan Lok, de la Crowne Plaza Zhanjiang. Festivalul culinar, organizat la Crowne Plaza Bucuresti, reprezinta o experienta gastronomica deosebita a aromelor autentice chinezesti.
Timp de aproape doua saptamani, iubitorii bucatariei asiatice vor avea ocazia sa se bucure de varietatea ingredientelor si de abundenta condimentelor specifice care stau la baza mancarurilor cantoneze. Preparatele vor fi gatite de invitatul special, Master Chef-ul Heung Kit Fai, caruia i se va alatura bucatarul sef al Crowne Plaza Bucuresti, Ashlie Dias, de asemenea, maestru al bucatariei asiatice.
Preparatele cantoneze sunt cunoscute pentru modul sanatos in care sunt gatite, in cat mai putin ulei, de cele mai multe ori aburite, coapte, pregatite in wok sau innabusite. In plus, cei care vor alege sa faca o incursiune in bucataria chinezeasca, vor fi rasfatati cu esentele si aromele intense ale unei gastronomii autentice.
Cei ce vor lua parte la Chinese Food Festival pot alege intre mese cu meniuri à la carte, cine variate cu bufet sau un Sunday Brunch inspirat din bucataria chinezeasca, ce va avea loc duminica 2 iunie, de la ora 12.30 pm la ora 16.30 pm. In plus, iubitorii gastronomiei chinezeşti pot participa la demonstratia culinara susţinuta de Master Chef-ului Heung Kit Fai impreuna cu bucatarul şef Ashlie Dias, ce va avea loc joi, 6 iunie, incepand cu ora 19:00.
Chinese Food Festival este sustinut de Ambasada Republicii Populare Chineze si va avea loc in perioada 28 mai - 7 iunie la Crowne Plaza Bucureşti.
Spune-ti parerea!