Setari Cookie-uri

Saltelele kika, drumul catre somnul tau odihnitor

Kika pune la dispozitie cel mai bogat sortiment de saltele din materiale diferite.

Comunicat de presa

Un somn bun si odihnitor este esential pentru sanatatea si bunastarea fiecaruia dintre noi. Confortul pentru un somn odihnitor, criteriile in alegerea corecta a unei saltele, cum ne influenteaza salteaua somnul si saltelele pentru copii au fost dezbatute in cadrul evenimentului kika.

Cei prezenti in cel mai mare studio de saltele din Romania au aflat recomandarile specialistilor kika si ale medicului kinetoterapeut. De asemenea, invitatii au realizat produse personalizate la atelierul de cusut si broderie.

Deoarece definitia confortului este diferita pentru fiecare, kika ofera o gama variata de produse, atat saltele cat si somiere, pentru un somn odihnitor si linistit. Indiferent de modelul ales, fiecare dintre cele peste 40 de modele expuse pentru adulti si 16 pentru copii sunt configurabile in functie de necesitatile si pretentiile individuale.

Citește și:

"Este important sa nu facem compromisuri atunci cand vine vorba de somnul nostru. In alegerea saltelei potrivite trebuie sa tinem cont de necesitatile individuale. O saltea buna trebuie sa fie confortabila si sa ofere neaparat sprijin atat in zona lombara, cat si in zona cervicala. Daca dormim pe o parte este recomandat sa tinem o perna intre genunchi pentru a nu ne solicita coloana vertebrala, iar pentru dormitul pe burta este indicata pozitionarea unei perne sub abdomen care sa ne mentina spatele drept. Pentru copii, din cauza faptului ca transpira mult mai mult decat adultii, sunt indicate huse antialergice, cu fibra climatica pentru saltele care permit circulatia aerului", a declarat Nicoleta Zugravu, specialist kinetoterapeut.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.