Setari Cookie-uri

Saltelele kika, drumul catre somnul tau odihnitor

Kika pune la dispozitie cel mai bogat sortiment de saltele din materiale diferite.

Kika pune la dispozitie cel mai bogat sortiment de saltele din materiale diferite precum burete, arcuri, arcuri impachetate individual, spuma poliuretanica presata la rece, spuma vascoelastica si spuma cu memorie, care asigura o pozitie anatomica corecta in timpul somnului. Fiecare persoana isi poate gasi un model potrivit din cele trei game de saltele: basic, premium si super confort.

Somiera este suportul ideal pentru saltele, avand rolul de a prelua din presiunea exercitata de corp, fie pe intreaga suprafata de dormit, fie localizata in anumite zone precum bazin umeri s.a.
In plus, somiera asigura o respiratie mai buna saltelei si implicit ii mareste durata de viata.

Potrivite pentru orice tip de pat, somierele au functii compensatorii, cum ar fi sustinerea in zona lombara, elasticitate crescuta in zona umerilor si functii reglabile in zona capului si a picioarelor. Somierele se pot regla automat sau manual, pana la 90 de grade pentru cap si 45 de grade pentru picioare.

Citește și:

"Clientii sunt din ce in ce mai preocupati de calitatea somnului. Daca in Austria si Germania nu exista conceptul de saltea fara somiera, in Romania, acest concept abia este descoperit. Toate husele disponibile la kika sunt antialergice, tratate cu ioni de argint, din fibra climatica si asigura o buna ventilare a acesteia . In magazin oferim consiliere pentru ca oamenii sa isi poata personaliza produsele pe care le gasesc la kika in functie de nevoile si preferintele lor ", a declarat Constantin Riciu, specialist la magazinul kika.

In privinta saltelelor pentru copii, kika ofera modele adaptate la fiecare segment de varsta. Pentru copiii nou-nascuti exista modele din fibra de cocos pana la latex si spuma presata la rece, unele prevazute chiar si cu strat 3D antifocare, -. O parte din modelele kika pentru copiii au functie dubla de utilizare si pot folosite pana la varstele de 12-13 ani.

Citește și:

Ca sa fiti la curent cu noutatile kika va invitam si pe pagina de Facebook/kika-RO.

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.