Comunicat de presa

Adauga fulgi de ovaz si lapte in tava de briose. Motivul? DELICIOS

FrieslandCampina, unul dintre cei mai mari producatori de lactate din Romania, lanseaza cascavalul Clasic Napolact intr-un ambalaj nou si modern, facut dupa o reteta traditionala Napolact, care foloseste 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru fiecare kilogram.

Anul acesta, Cascavalul Clasic Napolact a primit distinctia "Superior Taste Award", oferita de International Taste & Quality Institute (iTQi) din Belgia, o organizatie independenta formata din bucatari sefi si sommelieri dintre cei mai apreciati. Astfel, calitatea produselor Napolact este certificata si de cei mai renumiti profesionisti in domeniu.

"Ne bucuram de faptul ca atat consumatorii romani, cat si juriul profesionist din Belgia apreciaza Cascavalul Clasic Napolact. Suntem convinsi ca aceasta preferinta se datoreaza retetei noastre speciale cu 10 litri de lapte din inima Ardealului pentru un kilogram de cascaval. Vom oferi in continuare produse bine facute, cu gust si calitate de care suntem mandri si care conving la o prima degustare", a declarat Razvan Orbulescu, Director Marketing FrieslandCampina Romania.

Sursa foto prima pagina: Shutterstock

5 idei clasice: cele mai bune retete din toata lumea pentru micul dejun
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: