comunicat de presa:
Printr-o atmosfera ce pare desprinsa din palatele povestilor turcesti, restaurantele DIVAN ii invita pe oaspeti sa se lase purtati de aromele mirodeniilor intr-o calatorie culinara in care vor descoperi cele mai savuroase amestecuri. Preparatele delicioase, retetele autentice si aromele ingredientelor aduse direct din Turcia transforma cele doua restaurante in locuri de poveste.
Bucatarul Salih Kilic, venit din Sanliurfa, este cel care a creat meniul restaurantelor si ale carui preparate, realizate fara compromisuri de la retetele originale, pastreaza aroma autentica a mancarii traditionale greu de gasit, chiar si in Turcia. Preparatele gatite pe care Salih le aduce pe mesele clientilor, udate cu ulei de masline si desavarsite de mirodenii speciale, ii transpun pe cei care le incearca in lumea turceasca plina de culoare, arome si amestecuri care de care mai savuroase.
Scenariul povestii in care preparatele DIVAN ii invita pe vizitatori este intregit de amenajarea restaurantelor, realizata de arhitectul Cristian Corvin, ce combina elementele traditional otomane cu cele interpetate intr-o maniera moderna. Abundenta covoarelor autentice turcesti de pe peretii noului restaurant, alaturi de luminile atarnate de tavan, transpun vizitatorii intr-o atmosfera calda si intima si dau totodata un suflu de agitatie, tipic aglomeratiei dintr-un bazar.
Restaurantele DIVAN din Strada Franceza nr. 46-48 si calea Floreasca nr. 111-113 isi asteapta oaspetii in fiecare zi intre orele 10:00-02:00, punand la dispozitia acestora 210, respectiv 260 de locuri.
Spune-ti parerea!