comunicat de presa

Vor pune beat pe beat cot la cot:

Opening >>>>>> RUFI Main >>>>>> BOOLA & ZNIFF, DEMOS, BONBON Highlight >>>>>> DJ VASILE

BONUS la ScheDJule >>>>>> vizionarea pilotului WURDJ?

Who’s UR DJ? este un show inovator, ca protagonistul sau, DJ Vasile, care va face din intrebarea titulara o provocare... oare cat timp ii ia unui incepator intr-ale muzicii electronice sa prinda din zbor toate manevrele unui DJ profesionist? WURDJ seteaza un deadline stramt, de doar 6 luni, si antreneaza in joc un DJ-mentor ale carui nume si realizari ne sunt deja tuturor binecunoscute.

Pe parcursul a 12 episoade, DJ Vasile isi va cunoaste invatacelul si isi va pune la bataie toate cunostintele adunate de-a lungul unei cariere de peste 20 de ani - si, nu in ultimul rand, toata rabdarea din lume (!) - ca sa intre in pielea unui... DJ-Teacher!

Vino sa lansam in stratosfera, si pe Internet, primul TV show romanesc high-tech si high-touch, cu focus pe arta mixarii de muzica electronica. Party-ul de sambata 11 ianuarie, din Bar A1, e deschis tuturor iubitorilor de muzica buna si TV calitativ, curiosilor si curajosilor! INTRAREA LIBERA, IESIREA cu mintea eliberata, GARANTATA!

Countdown begins here: STAND UP and BE COUNTED!

BPM TV este prima platforma cross-media de promovare a muzicii electronice romanesti, aducand laolalta greii si no-name-ii momentului, pentru a impinge valul, trend-ul si momentul mai departe, tot mai departe... Operam online (https://www.facebook.com/BPMTV.RO si https://www.youtube.com/user/BPMTVRO) dar si AFK, away from keyboard: pe partea offline, am lansat pe 5 octombrie o serie de party-uri cu intrare mereu libera si lineup format din DJ romani!

Parteneri media: KoolHunt, Metropotam, BestMusic, Port.ro, Kudika, InOras, OrasulM.eu, Romania Pozitiva.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: