comunicat de presa

In plus, oferim o reducere de 15% tuturor femeilor care se inscriu la curs pana la sfarsitul lunii martie! Daca simtiti ca acasa e locul unde inima bate in fiecare piesa de mobilier si in fiecare obiect decorativ, oricat de mic, va invitam sa descoperiti, in atmosfera vesela si prietenoasa a cursurilor Creative Arts, cum puteti oferi din personalitatea voastra fiecarui obiect din casa.

Ne vom lasa cucerite de creativitatea fiecareia si vom explora tehnici feminine de redefinire, reinventare si restilizare a piesele de mobilier si a obiectelor decorative, pictand, imprimand dantele, folosind sabloane, stampile, flori si frunze, decupand servetele, antichizand si transformand timpul petrecut impreuna in amintiri dragi.

Vom descoperi frumusetea tehnicilor de restilizare a mobilierului si a obiectelor decorative in opt ateliere saptamanale a cate doua ore fiecare, sustinute de artistul plastic Cristina Radulescu.

Pretul cursului este de 800 de lei (achitabil in doua transe), cu o reducere de 15% la inscrierile facute pana la sfarsitul lunii martie. Inscrierile se fac la office@creativearts.ro sau la 0721.321.890.

*Incurajam sotii, iubitii, fratii si colegii sa le surprinda pe femeile dragi din viata lor oferindu-le participarea la atelier sub forma de voucher.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: