comunicat de presa

De peste 20 de ani, J Beverly Hills ofera hairstylistilor internationali atat produse inovatoare destinate tratarii si ingrijirii parului, dezvoltate si perfectionate de o echipa extinsa de cercetatori, cat mai ales un sistem unic si personalizat de analiza a fibrei capilare menit a fi urmat in saloanele acreditate, completat de solutii inalt performante ce sustin tratamentele profesionale si inlesnesc munca specialistilor.

“De-a lungul ultimilor 15 ani, am avut sansa sa lucrez cu absolut toate gamele de produse profesionale existente pe piata, insa niciodata nu am considerat ca o anumita marca poate atinge perfectiunea. Lucrurile evolueaza intr-un ritm uimitor in arealul beauty, tehnologiile avansate permit in prezent dezvoltarea unor formule la care poate doar visam in urma cu ceva timp, iar a te opri la un singur brand, inseamna a stagna din punct de vedere profesional.

Crezul meu este acela ca intotdeauna va exista ceva mai bun, mai performant, mai eficient, iar J Beverly Hills intruneste o mare parte dintre lucrurile pe care le-am cautat indelung. In primul rand este foarte usor de inteles si de aplicat, gama de vopsele pentru par surprinde prin rapiditatea actiunii, rezistenta incredibila a pigmentilor de culoare si posibilitatile infinite de asociere a nuantelor, imaginea brandului este una curata, iar accentul pus pe educatie reprezinta unul dintre atuurile principale.

In curand, seminariile J Beverly Hills vor fi organizate si in Romania, iar in toamna acestui an, ma voi indrepta impreuna cu echipa mea spre Hollywood, acolo unde va avea loc cel mai amplu eveniment international dedicat stilistilor: Global Concept.” - declara Cristian Scutaru, owner-ul .1 Concept si cel care a efectuat demersurile pentru aducerea brandului J Beverly Hills in Romania.

Juan Juan, fondatorul brandului si hairstylist-ul la care apeleaza numeroase personalitati ale showbiz-ului american, celebritatile efervescentului Hollywood sau modele de talie internationala - Blake Lively, Kimberly Cole, Rihanna, Taylor Swift, Beyonce, Katy Perry - si-a concentrat toate eforturile in vederea punerii la punct a unui concept unic care atrage printr-un sofisticat amestec de stiinta, tehnologie avansata si traditie.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: