Comunicat de presa

Indiferent de care este tipicul dupa care alegi sa iti rasfeti corpul, un lucru este cert - indepartarea parului nedorit este unul dintre pasii ce se regasesc in ritualul oricarei femei.

Pentru a intelege mai bine nevoile si cerintele pe care le au femeile de la o metoda de epilare, Gillette Venus, primul aparat de ras special creat pentru femei, a provocat femeile, printr-un chestionar pe Facebook*, la o discutie deschisa despre indepartarea parului nedorit, feminitate si stil personal.

Intrebate ce le face sa se simta feminine, 41% dintre femei au raspuns ca purtarea unui anumit tip de tinute le da un sentiment de feminitate, iar 50% dintre ele aleg sa-si exprime aceasta stare de spirit prin petrecerea timpului liber alaturi de prieteni, simtindu-se bine in pielea lor.

La intrebarea 'Care este ritualul tau zilnic de infrumusetare?', 46% dintre respondente au dezvaluit ca acorda o mare importanta ingrijiri tenului, parului si pielii, fara sa uite insa de hidratare - 68% declarand chiar ca acesta este secretul lor de frumusete. Insa si sportul este parte a ritualui zilnic, 50% dintre ele pregatindu-se de vara practicand sport pentru a-si tonifia corpul.

Cand vine vorba despre metoda de epilare preferata, parerile sunt impartite, insa 36% dintre cele care au raspuns aleg aparatul de ras ca o metoda simpla, usor de folosit si la indemana pentru a scapa de parul dorit. Iar 48% dintre ele aleg un aparat de ras special creat pentru femei, cu mai multe lame care epileaza aproape de piele pentru o senzatie indelungata de catifelare.

Mai multe lame, pernite protectoare si cap pivotant, sunt criteriile dupa care femeile, in proportie de 78%, isi aleg aparatul de ras pentru o epilare usoara, curata si la indemana. Aparatul de ras Gillette Venus raspunde acestor criterii, oferind femeilor din Romania posibilitatea de a se bucura de picioare catifelate dintr-o singura alunecare.

Si pentru ca picioarele frumoase si catifelate trebuie puse in valoare, Gillette Venus le-a chestionat si care este maniera prin care aleg sa se puna in evidenta - 60% dintre ele optand pentru pantaloni scurti, indrazneti, pe care ii combina in diferite tinute pentru a fi in pas cu tendintele.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: