Setari Cookie-uri

Afla cea mai rapida metoda pentru eliminarea totala a stresului

Acorda-ti 20 de minute de relaxare zilnica pentru a-ti antrena mintea si trupul

comunicat de presa:

Sa incercam impreuna un exercitiu de relaxare. Inchideti usor ochii. Incercati sa va orientati atentia catre dumneavoastra si sa va detasati treptat de zgomotele din fundal care ar putea sa va tulbure concentrarea. Treptat, relaxati-va fruntea, privirea, pleoapele, ochii, muschii fetei si coborati usor catre plamani si simtiti-va respiratia. Inspirati pe nas, umpleti plamanii cu aer curat si expirati in trei timpi pe gura.

Lasati aerul sa va inunde corpul si coborati pe sira spinarii pana la maini si picioare, detensionandu-le usor. Dupa ce ati reusit sa va relaxati complet, ridicati concentratia de la corpul dumneavoastra si directionati-va gandurile catre un loc frumos, o plaja, o padure care sa va incante si sa elimine orice idee care v-ar putea agita.

Daca ati incercat exercitiul anterior cel mai probabil ati simtit o oarecare diferenta intre cele doua stari. El poate fi extrem de benefic pentru depasirea starii de stres si tensiune in care ne aflam intr-un mod constat de-a lungul intregii zile, stare care:

Citește și:

- ne impiedica sa privim limpede problemele,
- ne ingreuneaza sarcinile, responsabilitatile,
- ne afecteaza relatiile cu cei dragi,
- ne tulbura somnul
- ne imbatraneste mai repede.

Pentru ca agitatia interioara a ajuns sa fie o constanta in viata noastra, yoga, meditatia si alte tehnici de relaxare au fost dezvoltate si adaptate astfel incat fiecare sa se poata bucura de ele. Timpul nu ne este insa cel mai bun prieten si, cum rezultatele se vad peste multe sedinte, ele nu ajung sa faca parte dintre prioritatile noastre zilnice. Cercetatorii au identificat aceasta problema si au reusit de-a lungul timpului prin stimulare cerebrala sa ajunga la o stare de relaxare, confort in numai cateva minute.

Pe scurt, Neurostiinta a identificat undele cerebrale (Beta, Alfa, Theta, Delta), impulsuri electrice transmise in mod constant de creier care, in functie de frecventa lor, pot influenta starea constiinta a subiectului, avand un impact major asupra felului cum acesta se percepe si se raporteaza la mediul sau.

Citește și:

Undele cerebrale care ne ajuta sa ne relaxam sunt undele Theta. Ele acceseaza amintiri, emotii, sentimente, ganduri care au fost ingropate in subconstient. Pot duce la atitudini, reactii, impulsuri pentru care nu exista o explicatie. Cand vorbim de starea Theta, putem vorbi de:
- invatare accelerata,
- autosugestie,
- procedee de autovidencare,
- procese de creatie, inspiratie - fiind starea constant intalnita la artisti.

Controlul acestor unde pot duce la rezultate extraordinare. Cu toate acestea, ne lasam coplesiti de alti factori si nu ajungem sa prioritizam nevoia de relaxare, nu ne mai antrenam creierul in mod constant ca el sa ramana “viu” si functional la capacitatea lui maxima si ajungem sa ne blocam intr-o stare pe care o consideram “normala”.

In Romania, prin intermediul echipei de cercetare stiintifica AIM GROUP, se poate achizitiona tehnologia pentru stimulare mentala Mind Synergy care are la baza studiile indelungate realizate de doctorul Francis Lefebure. Acesta si-a dedicat cariera studiului si practicii legate de undele cerebrale. El a ajuns la concluzia ca anumite impulsuri de natura vizuala si auditiva pot reactiva undele pentru a duce creierul in starea de relaxare. Stimuland creierul prin intermediul simturilor (din totalul de informatii pe care le primeste, 95% sunt receptate pe cale vizuala si 5% prin stimuli auditivi) putem sa realizam o stimulare audiovizuala completa cu ajutorul dispozitivului Mind Synergy.

Citește și:

Mind Sinergy este foarte usor de folosit, el putand fi utilizat in propria locuinta, de 2 ori pe zi, de preferat la aceeasi ora pentru a observa in cateva zile efectul acestuia. Dupa numai 21 de zile, creierul, antrenat ca un muschi, incepe singur sa genereze undele vitale pentru a se relaxa si concentra. Pentru ca efectele obtinute in urma stimularii cu ajutorul lui Mind Synergy nu se incheie odata cu deconectarea de la aparat, reverberatiile dureaza saptamani, chiar si luni dupa utilizarea lui, aducand utilizatorul intr-o stare de relaxare, eliminand stresul, agitatia, palpitatiile, tensiunea ridicata, ajutandu-l sa se concentreze si sa fie productiv in orice activitate pe care o desfasoara.

Agitatia interioara a devenit atat de prezenta incat ea a ajuns sa faca parte din fiinta noastra. Suntem agitati, cu o atentie scazuta, mereu pe fuga, avem un mers grabit, respiratie accelerata, privire concentrata, incruntata. Aceste aspecte insa au fost lasate sa creasca, sa se dezvolte treptat si acum sunt atat de bine integrate in fiinta noastra incat nu stim de fapt care ne este esenta. Starea continua de stres nu este o stare normala. Incercati terapia cu ajutorul dispozitivului pentru stimulare mentala Mind Synergy si redescoperiti-va starea naturala de bine!

Citește și:

Pentru comanda suna la numarul de telefon 031 425 44 64
AIMGROUP
www.aimgroup.ro

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.