Comunicat de presa

Reguli pentru un somn odihnitor. Nu ora de culcare e cheia!

Stresul, programul zilnic incarcat, solicitarea psihica intensa sunt doar cativa dintre factorii ce afecteaza capacitatea de concentrare si memoria. Fara un somn odihnitor si calitativ, creierul nu mai poate actiona la capacitate maxima si sa reia ritmul tonic din ziua precedenta.

Nu-i asa ca ti-ai dori o stare de bine ca sa poti face fata cu succes tuturor provocarilor? Noi iti punem la dispozitie un kit odinitor pentru acele zile si nopti in care oboseala nu-ti da pace:
Pe timp de ZI, Biocebral da energie pentru minte, trup si suflet. Produsul creste capacitatea de atentie si concentrare si reduce starea de agitatie si oboseala.

BIOCEBRAL contine un complex de substante active naturale, util elevilor si studentilor in perioada examenelor, persoanelor ce au nevoie de sustinerea functiilor cerebrale sau suprasolicitate psihic si intelectual, precum si celor cu deficiente de memorie.

Pe timp de NOAPTE, gama Bien Dormir ajuta la instalarea unui somn odihnitor si linistitor prin continutul de extracte vegetale standardizate, atent selectate.

BIEN DORMIR Melatonina Forte contribuie la reducerea timpului necesar pentru a adormi si la atenuarea tulburarilor de somn. BIEN DORMIR Valeriana Forte este eficient in relaxarea necesara instalarii somnului, precum si imbunatatirea calitatii acestuia.

Informeaza-te pe www.biendormir.ro, www.biocebral.ro sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Foto interior si prima pagina: Dormeo Octaspring

Obiceiuri inainte de somn care iti fac bine. Te ajuta sa slabesti!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: