Setari Cookie-uri

Presarea la rece - maxim de vitamine si stare de bine

Kuvings, ultima inovatie in materie de presa la rece, recomandat de Raw Chef Ligia Pop

Comunicat de presa

Beneficiile consumului de suc obtinut prin presarea la rece au fost indelung studiate la nivel international, demonstrandu-se ca absorbtia nutrientilor este de aproape 4 ori mai rapida (65%) decat in cazul in care legumele sau fructele sunt consumate ca atare (17%)*. Astfel, timpii de absorbtie se situeaza in intervalul 10-15 minute in cazul unui suc obtinut prin presare la rece, versus 3,5 ore in cazul consumului clasic de fructe si legume.

Raw Chef Ligia Pop sustine beneficiile pentru sanatate ale presarii la rece, oferite de slow juicer-ul Kuvings, care pastreaza vitaminele si nutrientii din legume, fructe, frunze sau vlastari, gratie procesului de stoarcere la viteza redusa de 60 rpm.

De exemplu, sucul obtinut cu ajutorul storcatorului prin presare la rece Kuvings contine pana la de 5,2 ori mai multa vitamina C decat cel obtinut prin centrifugare**. Acest lucru se datoreaza oxidarii care apare in cazul centrifugarii si care distruge nutrientii si vitaminele din suc.

Citește și:

"Plantele verzi sunt pline de energie solara si sunt bogate in antioxidanti, vitamine, minerale pretioase precum calciu, magneziu si fier, enzime vii, fitonutrienti si aminoacizi. Pentru o absorbtie corecta in organism, ar trebui sa consumam cantitati mari de frunze verzi si sa mestecam fiecare bucatica de cel putin 40 de ori. Si cum acest lucru este destul de greu de realizat, sucurile presate la rece sunt alegerea perfecta pentru sanatate", a declarat Ligia Pop, Raw Chef.

Tehnologia Kuvings permite obtinerea prin presare la rece, in cel mai simplu mod, a unui suc natural 100% omogen, bogat in vitamine, enzime si nutrienti. Spre deosebire de storcatoarele prin centrifugare care distrug nutrientii, storcatorul Kuvings produce o cantitate mai mare de suc, minimizand pierderile de vitamine si oxidarea sucului.

Citește și:

"Kuvings este o presa la rece versatila, care poate face o mutitudine de preparate - de la sucuri, smoothie-uri, lapte de migdale, piureuri pentru cei mici si pana la inghetate. Produsul raspunde prin urmare unei reguli foarte importante in alimentatia sanatoasa: o diversitate mare a alimentelor, de la zi la zi, de la saptamana la saptamana, astfel incat corpul sa primeasca o paleta larga de nutrienti usor de folosit", a adaugat Raw Chef Ligia Pop.

Storcatorul prin presare la rece Kuvings include elemente de inovatie precum palnia extralarga (7,5 cm), care permite stoarcerea fructelor si legumelor intregi, economisind in acest fel timpul alocat curatarii sau taierii acestora. In plus, fiecare produs din gama Kuvings are inclusa o carte de retete si un kit gratuit de accesorii pentru smoothie si inghetata.

Motorul puternic de 240W asigura o calitate constanta, functioneaza silentios si stoarce chiar si legume tari. Presa la rece Kuvings este usor de montat si folosit, iar peria rotativa permite curatarea aparatului mult mai rapid si fara efort. In plus, axul melcat si sita sunt confectionate din ULTEM, un material ecologic foarte rezistent, alaturi de vasul fabricat din Tritan™, material care nu contine BPA (Bisphenol A).
Presa la rece Kuvings poate fi achizitionata online de pe site-ul www.kuvings-romania.ro si are garantie 5 ani. Pentru retete si sfaturi va invitam pe pagina de facebook KuvingsRomania.

Citește și:

* conform unor date emise de Food Industry and Nutrition in 2003.
**Korea Advanced Food Research Institute(KAFR), Traditional Microorganism Resources Center(TMR).

Vizionare placuta


Kudika
27 Martie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.