Comunicat de presa

Marks & Spencer (M&S), unul din retailerii de top din Marea Britanie, va deschide un nou magazin Concept Store in centrul comercial Mega Mall, din estul capitalei, joi, 14 mai, de la ora 10:00. Acesta este al doilea magazin care va fi deschis de retailer la interval de o saptamana, dupa inaugurarea celui din Plaza Romania, fiind cel mai mare magazin M&S si al saselea din România.

Noul magazin din Mega Mall se intinde pe o suprafata de 1.650 de metri patrati, pe doua etaje, la parter si etajul 1 si va include o gama extinsa de colectii de imbracaminte si lenjerie pentru femei, barbati si copii, recunoscute pentru calitatea lor exceptionala, precum si o sectiune de produse alimentare M&S de calitate si vinuri premiate.

Magazinul din Mega Mall introduce cel mai nou concept de design al Marks & Spencer, creat special pentru a oferi clientilor o experienta deosebita de shopping, precum si inspiratia de a alege articole vestimentare de calitate si elegante. Noul format de magazin este in conformitate cu strategia Marks & Spencer de a se mentine in topul international al retailerilor si reprezinta o parte esentiala a planurilor de dezvoltare ale retailerului.

Sorin Stancu, Country Manager Marks & Spencer Balkans, a declarat: "Suntem foarte incantati sa deschidem un magazin in cel mai nou centru comercial din Bucuresti, Mega Mall. In contextul celor 15 ani pe care ii aniversam de cand brandul M&S este prezent pe piata locala, suntem onorati sa aducem clientilor din Romania cele mai noi colectii vestimentare si produse alimentare de calitate intr-un spatiu mai mare si modern. Asteptam cu nerabdare sa ne intâmpinam clientii, joi, in noul nostru magazin."

Calitate exceptionala si stil increzator in colectiile vestimentare Marks & Spencer Calitatea exceptionala si stilul vestimentar increzator se afla in centrul colectiilor M&S. In noul magazin din Mega Mall clientii vor putea alege produse din peste 5000 de modele apartinand celei mai recente colectii de vara Marks & Spencer. Colectia este inspirata din principalele tendinte internationale, care sunt redate intr-o gama de produse chic, confortabile si de inalta calitate.

Marks & Spencer ofera o gama exclusiva de haine sub branduri proprii, care se diferentiaza printr-un stil si o identitate proprie, oferind clientilor posibilitatea de a alege brandul care li se potriveste cel mai bine. Spre exemplu, colectia Autograph include haine de designer la preturi accesibile, confectionate din materiale de lux, sofisticate, de o eleganta minimalista. Per una este o colectie vesela si feminina, cu accent pe eleganta de zi cu zi. Colectia Indigo include produse autentice denim pentru un look casual, toate acestea aduse in magazin la fiecare 6 saptamani. In ceea ce priveste colectia pentru barbati, M&S Collection ofera o selectie de articole elegante cu accent pe haine accesibile, de zi cu zi, de o calitate foarte buna, in timp ce Blue Harbour este inspirata din stilul clasic britanic si include camasi polo inspirate de stilul de viata din East Coast.

Zona alocata fiecarui brand de imbracaminte va fi diferentiata pentru clienti printr-un branding unic, dedicat, care va include mai multe sugestii de tinute amplasate in magazin pentru a inspira si incanta clientii.

Produse alimentare exceptionale In calitate de specialist, Marks & Spencer foloseste in produsele sale alimentare ingrediente de cea mai buna calitate, atent selectionate - toate fiind produse exclusiv pentru Marks & Spencer. Spre exemplu, ceaiurile si cafeaua produse pentru M&S sunt Fairtrade si nu contin grasimi hidrogenate sau coloranti artificiali.

Sectiunea M&S Food din interiorul magazinului situat in Mega Mall se intinde pe o suprafata de 60 de metri patrati si pune la dispozitia clientilor peste 600 de tipuri de produse M&S de calitate, care dovedesc expertiza companiei in segmentul alimentar. Printre categoriile de produse prezente la raft se numara:

• Best of British - gama include produse traditionale britanice speciale, cum ar fi fursecuri, gemuri, marmelade si ceaiuri English Breakfast. • Produse de cofetarie si cadouri - gama de dulciuri include produse precum Percy pigs, carameluri fine, batoane de ciocolata elvetiana, trufe de ciocolata belgiana, ideale pentru gustari zilnice sau pentru a le oferi cadou pentru ocazii speciale. • Produse de lux si biscuiti - o selectie extinsa de prajituri, biscuiti vienezi si ciocolata, turte cu ghimbir, biscuiti Blueberry Puffs, perfecte pentru ocazii speciale sau pentru o gustare de zi cu zi. • Aperitive - gustari delicioase, cum ar fi alune, chipsuri si tortillas, care pot fi servite alaturi de cei dragi. • Articole de bacanie - gama de produse include o selectie extinsa de paste si sosuri pentru paste, dressing-uri pentru salate, condimente pentru mancaruri exotice, supe si conserve cu carne de vita, pui, ton si somon, precum si o diversitate de cereale pentru micul dejun. • Vinuri - aceasta gama include o selectie de vinuri premiate din intreaga lume.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: