comunicat de presa:

Pentru a le confirma inca o data consumatorilor ca se bucura de un produs nu doar gustos, ci mai ales de incredere pentru intreaga familie, Hochland i-a invitat sa descopere povestea acestuia. 20 familii, castigatoare ale concursului desfasurat pe www.cascavalulhochland.ro, au avut ocazia sa observe cum se transforma laptele in deliciosul produs care ajunge in bucataria ta.

Pe parcursul evenimentului, castigatorii au vizitat una dintre fermele de vacute din Zona Tarnavelor, de unde este colectat laptele proaspat folosit in reteta Cascavalului si fabrica Hochland de la Sovata, unde este realizat produsul. Aici, ei au descoperit cum se face Cascavalul Hochland, cu rigoare germana, din ingrediente naturale, pe baza retetei autentice locale folosite in fabrica inca din 1976. Pe tot parcursul vizitei, castigatorii au fost insotiti de Anca Serea si Horia Virlan, dar si de echipa expertilor Hochland, formata din Cosmina Moldovan (Manager Calitate), Csaba Mozes (Manager Aprovizionare Lapte) si Wilhelm Kubanek (Manager Productie).

„Vizita la ferma de vacute si la fabrica de la Sovata a fost o experienta foarte frumoasa atat pentru noi, cat si pentru cei mici. Ca orice alta mama, sunt foarte atenta sa aleg pentru copii doar produse de calitate, din ingrediente naturale, iar procesul de realizare a cascavalului pe care am avut ocazia sa il vedem mi-a confirmat ca este un produs pe care il putem consuma cu incredere” a declarat una dintre castigatoarele prezente la vizita.

Lider pe segmentul branzeturilor din Romania, Hochland se mandreste cu o prezenta de 20 ani pe piata locala, numele sau fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantata si inovatia permanenta a produselor oferite. In Romania, Hochland detine doua unitati de productie proprii, la Sighisoara si la Sovata.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: