comunicat de presa:
Mica Elvetie a sarbatorit Halloween Day cu o cina speciala. Eli Roman, Irina Mohora, Aneta Singeorzan si Daniel Nitoiu, alaturi de jurnalisti si bloggeri si-au aratat talentul in manuirea cutitelor intr-o sesiune inedita de sculptat dovleci. Creatiile artistice ale acestora pot fi admirate in perioada urmatoare in vitrina restaurantului.
„Odata cu specialitatile de sezon din dovleac, lansam meniul sezonului rece, care pe langa deja consacratele preparate din carne pe piatra incinsa, contine si specialitati tipic elvetiene, precum: fondue si raclette, supe si mancaruri de casa mai consistente, proprii acestui sezon”, declara Chef Hausmann.
Noutatea meniului de toamna - iarna consta in Fondue-ul de branza pregatit la masa, in fata clientului, de catre chef-ul restaurantului Mica Elvetie, preparat dintr-un amestec de branzeturi atent alese si potrivite dupa gustul fiecaruia.
Spune-ti parerea!