comunicat de presa
Restaurantul are o suprafata de 360 de metri patrati si este impartit pe doua niveluri unite de zona scarii ce este inconjurata de corpuri de iluminat aranjate asimetric. Parterul reprezinta zona de lounge iar etajul combina piese de mobilier specifice restaurantului dar si un divan. Acesta pastreaza in totalitate stilul oriental cu lampi, covoare tesute manual, texturi si accesorii colorate. Barul, care ocupa o mare parte din parter, este realizat dintr-un blat de lemn imbracat cu un trafor din fier iar zona de perete cu accente industriale prin rafturi de fier. Culoarea mobilierului si materialul de plus au fost alese din inspiratia interioarelor traditional marocane, schema de culori reflectata fiind turcoaz si ocru, ce sugereaza nuanta oceanului si pe cea a desertului. Peretii au fost decorati cu trafoare cu model specific stilului Moorish.
Noul decor este gandit in asa fel incat Nargila Grill&Bar sa reprezinte locul potrivit pentru un mic dejun relaxant, o intalnire la masa de pranz dar si pentru a savura pe indelete o cina caracterizata de preparate cu ingredientele bucatariei orientale. Meniul de mancare a fost modificat dupa procesul de transformare, cuprinde atat preparate din bucataria din nordul Africii si Orientul Mijlociu dar si preparate din bucataria internationala printre care si o selectie de burgeri. Din meniul vechi, restaurantul a pastrat hummus-ul in diferite variante, cu tahini, carne sau ciuperci dar si Shakshouka, kebab sau salata arabeasca si Fattoush. Asa cum ii spune si numele, localul cuprinde si o variata oferta de narghilele cu arome, de la cele traditionale pana la cele care combina mai multe gusturi si lapte.
Nargila Grill&Bar Bucuresti este situat in Piata Unirii, pe Str. Bibescu Voda, 1 iar cel de-al doilea restaurant in Sinaia, pe Bd. Carol I la parterul Hotelului Sinaia. Mai multe informatii pot fi accesate online pe site-ul www.nargila.ro sau pe pagina de Facebook.
Spune-ti parerea!