Setari Cookie-uri

Ciocolata si cafeaua verde Gerlinea: Noile tale placeri nevinovate

Indragosteste-te si tu de cuvintele cheie pe care Gerlinea le va promova in aceasta campanie online: regim gerlinea, batoane gerlinea, produse gerlinea, batoane de slabit

comunicat de presa:

Gerlinea – specialistul tau in controlul greutatii – continua sa te incante cu noutatile sale, ce vin in completarea gamei variate de produse, gusturi si tipuri de pachete, pe care Gerlinea le pune deja de 20 de ani in slujba dietei tale echilibrate si sanatoase.

Alege si primavara aceasta dieta Gerlinea potrivita tie.

Alege sa ai zilnic la indemana o portie delicioasa de sanatate si controlul absolut al greutatii prin produsele potrivite.

De la substitutele de masa Gerlinea (noul shake cu ciocolata si noile batoane in format 3 mese, cu ciocolata delicioasa, cereale si caise), pana la cafeaua revolutionara pentru slabit, „Pauza de Cafea”, cu cafea verde si guarana si la concentratele naturale din plante, ideale pentru arderea grasimilor si detoxifiere.

Nu uita ca produsele Gerlinea sunt bogate in proteine si au 12 vitamine si 11 minerale, compozitia lor sanatoasa fiind reglementata de legi europene adoptate de Agentia Europeana pentru Securitatea Alimentelor (EFSA), care, in urma a numeroase studii clinice si date stiintifice, a confirmat eficienta utilizarii substitutelor de masa bogate in proteine in curele de slabire.

Citește și:

Gerlinea, expertul european in managementul greutatii tale corporale, te ajuta sa slabesti sau sa iti mentii greutatea ideala printr-un regim de viata echilibrat, sanatos si inteligent. Ce ne mai ramane, asadar, sa iti uram, primavara aceasta? Un stil de alimentatie sanatos si o silueta de invidiat!

Controleaza-ti greutatea cu noile substitute sanatoase pentru masa de la Gerlinea:

BATOANE GERLINEA DE CIOCOLATA, CU CEREALE SI CAISE, INLOCUITOARE DE MASA PENTRU CONTROLUL GREUTATII, format 3 mese.

In cadrul unui regim hipocaloric, inlocuirea zilnica a unei mese cu Batoanele Dietetice Gerlinéa Inlocuitor de Masa iti permite sa gestionezi eficient greutatea, zi de zi, fie ca vrei sa iti mentii greutatea, sa slabesti sau sa compensezi un exces culinar.

Descopera noul format pentru 3 mese, hipocaloric, bogat in proteine, cu 12 vitamine si 11 minerale si o cantitate optima de glucide si lipide - pentru vitalitate si echilibru in dieta. Continand, practic, de 3,5 ori mai multe proteine si de 2 ori mai multe fibre decat batoanele de slabit obisnuite, 2 batoane Gerlinea reprezinta echivalentul caloric si hranitor al unei mese, cu numai 241 kcal. Inteligent, nu?!

Citește și:

SHAKE HIPOCALORIC DE CIOCOLATA GERLINEA, 150g + SHAKER, 45 lei

Pentru zilele cand esti pe fuga si ai un program extrem de incarcat, alege un inlocuitor de masa hipocaloric, usor de baut oriunde si oricand.

Destinat pierderii kilogramelor in plus, inlocuirii unei mese sau compensarii unui exces culinar, noul milk-shake Gerlinea cu aroma de ciocolata, cu zahar si indulcitori este o gustare delicioasa si sanatoasa. Si, nu in ultimul rand, usor de preparat, datorita shaker-ului inclus in pachet.

Bogat in proteine, esentiale pentru mentinerea masei musculare, cu 10 vitamine si 9 minerale, shake-ul hipocaloric cu ciocolata Gerlinea este un savuros, inteligent si accesibil inlocuitor de masa. Se prepara cu lapte degresat. Si, daca simti nevoia de variatie, il poti consuma fie rece, fie incalzit.

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.