comunicat de presa

Care este rezultatul obtinut? O piele superba precum pielea de invidiat a coreenelor…

Wonderful Cushion – Healthy Glow Cream Blush

Familia Cushion are placerea de a va anunta sosirea celui mai mic membru: acest blush cu efect instantaneu de mina sanatoasa, declinat intr-o gama de 5 nuante proaspete cu finish mat sau irizat, si care – datorita buretelului-pernuta integrat – se contopeste cu pielea, pentru va reda roseata obrajilor. Sa-i uram bun venit acestui produs de machiaj de noua generatie, cu un rezultat ultra-omogen, care permite o acoperire personalizabila si confera o stralucire foarte naturala pielii.

Wonderful Cushion – Natural Glow Face Luminizer

Cum se poate intensifica stralucirea tenului fara a obtine un aspect de fata supraincarcata cu machiaj? Cum se poate obtine o stralucire naturala? Cum se poate reusi un machiaj care sa reziste timp indelungat? Iata produsul care raspunde tuturor acestor intrebari: acest iluminator cu aplicator buretel-pernuta integrat, care ilumineaza in cel mai natural mod posibil, zonele care „reflecta lumina”.

Wonderful Cushion – Matte lip cream

Fie ca va doriti un efect de degradeu al culorii buzelor, care sa dea impresia de „buze muscate”, sau ca va doriti buze intens colorate, perfect acoperite cu ruj, un singur produs va poate satisface dorinta: aceasta crema pentru buze cu finish mat pudrat, cu o textura delicata, incapsulata in aplicatorul sau buretel-pernuta, care lasa o senzatie inedita la aplicare. Iar in ceea ce priveste confortul? Acesta este garantat, datorita formulei sale imbogatite cu unt de Shea. Este solutia ideala pentru a obtine un look inedit, ultra-trendy.

Aloe Vera Hand Mask - Ultra Moisturizing & Beautifying

Cine nu si-ar dori maini hidratate si cuticule fine? Visam cu toatele la asta! Nu ne ramane decat sa le mentinem timp de un sfert de ora, timpul de actionare reglementar, in aceste manusi practice cu extract de Aloe Vera, usor si rapid de utilizat.

Avocado Hand Mask - Nourishing & Repairing

Punctul forte al acestei masti este puterea sa de reparare si hranire intensa. Dar aceasta nu face doar atat: odata aplicata, aceasta nu curge. Acest lucru este posibil multumita formulei sale cu care sunt imbibate aceste adorabile manusi.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: