comunicat de presa

In anul 1999, cofetaria Ina a copt primul blat si a realizat prima prajitura. Afacerea a pornit in familie si a continuat sa se extinda ghidata de pasiunea pentru deserturi si gustari de-licioase.

Creatia este trasatura ce caracterizeaza cel mai bine echipa Ina. Cu idei proaspete, co-fetarii de aici si-au propus sa ofere mereu clientilor ceva nou. Si au reusit timp de 17 ani sa fie cea mai indragita si cunoscuta cofetarie din zona Tineretului. Vitrinele care se im-prospateaza in fiecare luna cu un produs, torturile personalizate, gama variata de placinte si cozonaci alaturi de retetele care se adapteaza in functie de sezon si preferintele clien-tilor, au castigat simpatia iubitorilor de dulce.

Martie a fost o luna speciala pentru echipa Ina. In ultima zi a lunii au serbat 17 ani de cand invaluie atmosfera cu mirosul imbietor al gustarilor proaspete. A fost un prilej bun de a invita toti prietenii Ina sa se bucure de prajiturile lor preferate. Echipa Ina i-a asteptat si pe cei care si-au dorit sa guste pentru prima data preparatele lor. Zambetele aromate au devenit in scurt timp cel mai intalnit personaj al serii.

Dan Cila, proprietarul Ina, isi aminteste ca a deschis usa cofetariei pornind de la ideea unui desert gustos, atent pregatit, pe care oricine si-l poate permite. Devotamentul si pa-siunea au transformat Ina cu timpul intr-un punct de reper pentru comunitatea pe care a creat-o in jurul deserturilor sale. In continuare, dorinta lui este sa creasca si sa surprinda iubitorii de dulce cu produse noi si apetisante.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: