comunicat de presa

Pe 1 iunie, a avut loc lansarea Puro&Bio, in Romania, locul unde de acum inainte se poate manca gelato adevarato, facuta de artizani din pasiune. Gelateria Puro&Bio isi propune sa foloseasca doar ingredient mono-origine si organice, fructe proaspete, fructe uscate, lactate si oua proaspete. De acum puteti manca inghetata chiar daca sunteti la dieta. Aici se pot gasi gusturi proaspete, create pentru cei cu intolerant la gluten sau lactoza, cu afectiuni diabetic dar si gusturi pentru vegani, vegetarieni sau de post.

Puro & Bio ne invata ca viata poate fi dulce si sanatoasa fara emulgatori si coloranti, conservanti chimici sau arome artificial, inghetata fiind preparata zilnic in fata pofticiosilor. Printre primii care au gustat inghetata artizanala si care s-au indragostit pe loc de ea au fost: Geanina Corondan, Paula Chirila, Andrei Nourescu, Simona Taranu, Irina Mohora, Radu Buzaianu, Ioana Capanu, Eli Roman, Maria Radu.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: