Va amintiti de vremurile copilariei cand, in vacanta, mergeam in vizita la bunica? Intotdeauna eram intampinati cu serbet, apa rece, cafea, un paharel de afinata si dulceata. Inca din vremuri stravechi, bunicile noastre obisnuiau sa ofere acestei bauturi un rol important in viata lor sociala. In zilele noastre, stiinta a demonstrat ceea ce bunicii nostrii stiau deja: afinele sunt fructele care contin cel mai ridicat nivel de antioxidanti, fiind astfel un digestiv cu efect miraculos. Secretul Afinatei Saber de la Alexandrion consta in arta traditionala de maturare indelungata a afinelor din renumitele plantatii bucovinene. Numai cele mai bune fructe ajung in cuvele pentru distilare la fabrica din Radauti. Dupa o macerare si o maturare indelungata acestea confera Afinatei Saber calitatile unui produs traditional. „Afinele inglobeaza in ele toata energia solara captata de pe platourile muntoase pe care cresc. Am invatat sa apreciem valoarea acestor mici fructe albastre si am creat o reteta delicioasa, pastrand in componenta Afinatei Saber boabele de afine. Reteta, componentele sale naturale si dedicatia oamenilor care participa la realizarea acestui digestiv, confera Afinatei Saber consistenta, savoarea si finetea unui produs de marca,” spun specialistii Alexandrion Group. Afinul este folosit de secole pentru efectele terapeutice pe care le are asupra sanatatii noastre. Afinele contin flavonoide, antocianine si glucochinina, care ajuta la prevenirea sau tratarea afectiunilor vasculare sau problemelor sanguine.
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: