Setari Cookie-uri

Enterolactis: remediu unic pentru tulburari de tranzit intestinal

Terapiile cu antibiotice, o dieta necorespunzatoare, stresul, dar si anumite boli cronice pot deregla flora intestinala atat la copii, cat si la adulti. Sofar Farmaceutici a brevetat si a inregistrat la Institutul Pasteur din Paris un probiotic propriu rasei umane, ce a fost conditionat in medicamentul Enterolactis, cu efecte rapide in refacerea ecosistemului intestinal.

Enterolactis are efecte benefice notabile si in cazul copiilor si al belusilor cu varste de peste doua luni. Astfel, vindeca diareile de orice etiologie si amelioreaza colicile, asigurand sugarului confort abdominal. De asemenea, reface flora intestinala, dupa folosirea antibioticelor si intareste sistemul imunitar al bebelusului. Enterolactis este foarte usor de administrat copiilor de orice varsta, incepand cu doua luni, intrucat exista si sub forma buvabila si are un gust foarte placut.

Enterolactis are trei forme de prezentare, in functie de recomandarea medicului si de caracteristicile pacientului. Astfel, medicamentul apare sub forma de capsule, de praf dizolvabil sau sub forma lichida, in flacoane buvabile. Enterolactis se gaseste in farmaciile din tara si costa intre 40 si 60 RON.

Vizionare placuta


Kudika
20 Martie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.