Setari Cookie-uri

Envy Si Yuppy, mai aproape de tine

Publisher-ul cotidianului online Wall-Street.ro si Kudika.ro, unul dintre liderii pietei de profil din Romania, a relansat recent doua dintre produsele sale editoriale ghidul de shopping Envy.ro si site-ul de lifestyle urban Yuppy.ro.

Din punct de vedere al audientei, Envy.ro este la momentul de fata site-ul numarul 1 in Romania in ceea ce priveste afinitatea pe segmentul celor care acceseaza internet-ul pentru a se informa despre produse de frumusete si moda, conform ultimelor date socio-demografice furnizate in cadrul Studiului de Audienta si Trafic Internet (SATI, perioada martie - august 2009), realizat de BRAT si consultat de catre Wall-Street. In ceea ce priveste audienta, ghidul online Envy.ro a reusit performanta dublarii numarului de vizitatori in ultimele 12 luni, situandu-se in topul site-urilor de lifestyle feminin pe pozitia 5 dupa criteriul numarului de afisari inregistrate (cifre SATI / BRAT, octombrie 2009).

Meli Melo - Paris: Envy.ro constituie o platforma utila de comunicare a campaniilor de imagine si a promotiilor

Vlad Popa, Client Service Director in cadrul InternetCorp, a mentionat pentru Wall-Street ca “Envy a inregistrat venituri din publicitate aproape duble in primele trei trimestre din 2009, fata de perioada corespunzatoare din 2008, in ciuda perioadei dificile cu care se confrunta piata de publicitate online la momentul de fata. Site-ul a evoluat peste asteptari din punct de vedere al traficului, in conditiile mentinerii caracteristicilor socio-demografice ale audientei, devenind un bun canal de comunicare pentru companiile din zona fashion & beauty si pentru magazinele online de profil” – opinie confirmata si de Adriana Vieriu, managerul www.beprecious.ro: “am ales Envy.ro pentru ca este primul ghid online de shopping. Cand spun primul ma refer la toate sensurile posibile: cel mai recunoscut, cel mai vizitat, cel mai apreciat si bine structurat pe nisa. Este si primul care s-a orientat catre putinele magazine online pentru femei care existau in 2007, beprecious.ro este unul dintre ele. Colaborarea cu Envy este un MUST HAVE pentru noi”.

O parere similara au si reprezentantii Meli Melo Paris: “mai mult decat un site de fashion, Envy.ro este un ghid virtual pentru femeile interesate de moda, frumusete si care doresc sa fie in pas cu ultimele tendinte. Pentru magazinul online Meli Melo - Paris, site-ul Envy.ro constituie o platforma utila de comunicare a campaniilor de imagine si a promotiilor de la momentul respectiv”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.