Setari Cookie-uri

Envy Si Yuppy, mai aproape de tine

Publisher-ul cotidianului online Wall-Street.ro si Kudika.ro, unul dintre liderii pietei de profil din Romania, a relansat recent doua dintre produsele sale editoriale ghidul de shopping Envy.ro si site-ul de lifestyle urban Yuppy.ro.

Extensiile de brand in offline – oportunitati pe termen scurt pentru InternetCorp

“Primul pas din aceasta perspectiva l-am facut in mai 2009, cand echipa Wall-Street a realizat un prim eveniment de succes din seria Conferintelor Wall-Street, serie care va continua intr-un ritm sustinut in 2010. Si, va garantez, vor mai urma surprize, atat din partea Wall-Street cat si a celorlalte proiecte”, a mai adaugat Seceleanu.

Informatie completata de unul dintre parteneri: “cu fiecare material de pe site, Envy.ro isi reafirma misiunea, aceea de a fi un ghid de shopping online, un “must read” inainte de o noua sesiune de cumparaturi. Brandurile pe care le reprezint nu ar fi putut lipsi din paginile acestei reviste, mai ales ca redactorii Envy.ro tin sa fie intotdeauna la curent cu noutatile de pe piata. Recent, am dus colaborarea cu Envy.ro si in zona de print, printr-un proiect comun indraznet, brosura Envy Me, un produs editorial ce va fi distribuit in reteaua noastra de retail si Ho.Re.Ca” a declarat Anca Petrescu, PR Manager Rafar, companie membra RTC Holding si retailer al unor marci precum Debenhams, ALDO, Olsen, Mandarina Duck si Cup&Cino. Brosura, conform Andrei Micu, “va fi editata in decembrie, intr-un tiraj de 15,000 de exemplare si va beneficia de o ampla campanie de promovare online”.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.