Setari Cookie-uri

"Frumusetea ta e pretioasa" in farmaciile Santefarm!

Rasfata-te cu produsele dermato-cosmetice preferate si ai cadou bijuterii din argint cu cristale Swarovsky.

Comunicat de Presa

In perioada 1 martie - 30 aprilie 2012, vino in farmaciile Santefarm si bucura-te de o primavara plina de culoare! In cadrul campaniei „Frumusetea ta e pretioasa”, la achizitionarea de produse dermato-cosmetice din farmaciille Santefarm, primesti cadou un set de bijuterii rafinate, create de catre designerii Crystal-Fashion®, partener Swarovsky.

Campania Santefarm urmareste sa imbine frumusetea cu sanatatea si premiaza femeile carora le place sa aiba grija de ele. Cumpara produse dermato-cosmetice in valoare de 190 de lei si ai cadou un set de cercei sau un pandantiv cu cristale Swarovsky la alegere. La atingerea pragului de 270 de lei, primesti un set de bijuterii format din pandantiv si cercei. Bijuteriile sunt lucrate manual, din argint si cristale Swarovsky certificate.



„Prin aceasta campanie dorim sa fim alaturi de femeile care vor sa-si pastreze si sa-si imbunatateasca starea de sanatate si in acelasi timp sa fie atente la frumusete. Ne bucuram ca avem ocazia de a oferi clientelor noastre cadouri pretioase, alaturi de produse dermato-cosmetice de cea mai buna calitate si speram ca initiativa noastra sa aduca bucurie unui numar cat mai mare de persoane”, a declarat Elena Pop, Director General Santefarm.

Pentru a participa la campanie, poti alege orice produs dermato-cosmetic disponibil in farmacii. Campania este valabila in toate farmaciile Santefarm, in limita stocului.

Brandurile partenere ale campaniei Santefarm sunt: Vichy, Avene, Iwostin, Ducray si Klorane.


Santefarm – Sanatatea pe care o meriti!
Santefarm este un lant dinamic de farmacii, cu profesionisti gata oricand in a oferi solutii si sfaturi pacientilor. Santefarm ofera o gama variata de produse farmaceutice si non-pharma, fiind sustinuta in principal de depozitul farmaceutic ADM Farm.
Pentru informatii suplimentare legate de aceasta campanie, puteti contacta Departamentul de Marketing al Santefarm la adresa de e-mail marketing@santefam.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.