Setari Cookie-uri

"Frumusetea ta e pretioasa" in farmaciile Santefarm!

Rasfata-te cu produsele dermato-cosmetice preferate si ai cadou bijuterii din argint cu cristale Swarovsky.

Vichy
Izvoarele termale din orasul Vichy, au fost descoperite in antichitate de greco-romani. Inca de atunci acestea au fost “venerate” si apreciate pentru beneficiile lor terapeutice. Cu o istorie de 80 de ani de cercetare continua, Vichy a promovat faptul ca sanatatea este mijlocul cel mai sigur, cel mai eficient, cel mai avansat pentru a atinge o frumusete veritabila, vizibila, durabila.


Avene
Apa termala de Avene, care are la baza principii active, este cunoscuta de peste 200 de ani pentru proprietatile ei calmante si antiiritante. Apa termala de Avene, bacteriologic pura, este folosita ca tratament de baza la Centrul de Hiroterapie pentru ingrijirea pacientilor care sufera de afectiuni precum dermatita atopica si psoriazis. Pornind de la ingredientul activ, Laboratoarele Dermatologice Avene au dezvoltat o gama cu produse specifice care garanteaza eficienta, toleranta inalta si confortul pentru pielea sensibila, intoleranta si alergica.




Iwostin
Produsele din gama Iwostin au la baza apa termala de Iwonicz-Zdroj – statiune balneara asezata pe coasta de nord a Carpatilor Vestici, cu o traditie de 400 de ani. Dermatocosmeticele Iwostin, datorita ingredientelor alese cu atentie, sunt recomandate pentru pielea sensibila, uscata si alergica. Scopul lor este sa rezolve probleme de piele, precum: uscarea excesiva, reactiile alergice si hipersensibilitatea la produsele cosmetice traditionale.


Ducray
Pozitionandu-se la granita dintre dermato-cosmetice si medicamente, Laboratoarele Dermatologice Ducray ofera o gama mixta de produse dermato - cosmetice pentru tratamentul si ingrijirea parului si a scalpului. Brandul Ducray a fost dezvolatat pentru a furniza produse ce completeaza prescriptia medicala, inlatura efectele secundare si imbunatatesc rezultatul acesteia. De asemenea pot fi recomandate ca alternativa in locul tratamentului medicamentos.


Klorane
Laboratoarele Klorane va ofera o gama larga de produse de ingrijire a parului utilizand principiile active din plante din Phytofiliera Klorane. In realizarea produselor sale Laboratoarele Klorane combina siguranta farmaceutica cu expertiza botanica. Misiunea brandului este aceea de a oferi tuturor efectele benefice ale plantelor prin produsele sale.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.