Setari Cookie-uri

Emotiile sufletului: Controlul asupra vietii tale

Te-ai simtit vreodata vinovata pentru ca esti fericita?

Te-ai simtit vreodata vinovata pentru ca esti fericita?

Avem tendinta sa „furam” elemente de la cei cu care intram in contact, modelandu-ne astfel personalitatea. Actionam si ne facem planuri gandindu-ne la cei din jurul nostru, la partener, la familie, la prieteni. De ce nu ne putem explora la maximum latura orgolioasa si, cel mai important, de ce nu suntem noi pe primul loc? Este vorba despre viata noastra, despre viitorul nostru, despre visele noastre.

Emotiile sufletului: Controlul asupra vietii tale

Emotiile sufletului: Sentimente distruse

Este timpul sa ne gandim la noi

Emotiile ar trebui sa fie eterne. Iubirea si respectul pentru cineva nu trebuie sa ne estompeze visele si sa ne rupa aripile. Din dragoste trebuie sa acceptam defecte si sa facem compromisuri.

De cele mai multe ori in momentul in care apare grija pentru o anumita persoana, iubirea neconditionata dispare. Renuntam la idealurile noastre, ne piedem increderea in propria persoana si ajungem sa uitam ca existam. Nu mai traim pentru noi, ci pentru persoana care ne interzice sa traim si ne fura viitorul.

La nivel emotional, creierul nostru primeste receptorii sentimentelor trimise de catre inima. Furia raspunde cu furie, teama raspunde cu teama, iar fericirea raspunde cu fericire. Trebuie doar sa stim ce trebuie sa cerem inimii, iar creierul ne va oferi imediat.

Citește și:

Invata sa detii controlul asupra vietii tale

Emotiile sufletului: Controlul asupra vietii tale

Invata sa te bucuri de tine. De cate ori ti-ai zis ca este timpul sa traiesti si pentru tine? De cate ori te-ai bucurat de o clipa de fericire singura si, cel mai important, de cate ori te-ai simtit bine in pielea ta? Stim doar sa ne reprosam defectele, sa ne bucuram pentru altii, sa ne ajutam familia si sa ne intelegem prietenii. De ce sa nu traim si pentru noi?

Iata cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont pentru a fi fericita:

1. Gandeste-te doar la tine inainte de a lua o decizie importanta;

Vizionare placuta


Kudika
29 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.